Release Notes ✍️ - 24 mei 2022

Gewijzigd op Wed, 11 May 2022 om 02:36 PM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.44?

• Units met samengevoegde statussen compacter weergegeven - Vorige release hebben we een verbetering gemaakt aan de status import. Bij het importeren wordt de schoonmaak status 'Schoonmaken' niet langer overschreven door een andere status. Aangezien het aantal units waarbij dit gebeurt best groot kan zijn, hebben wij deze lijst horizontaal uitgelijnd.
  • Minder beheer schoonmaak statussen - Binnen Leviy kun je gebruik maken van verschillende schoonmaak statussen. Deze zijn dynamisch in te zetten en moeten dus per object geconfigureerd worden, echter in vele gevallen wordt er niet afgeweken van de standaard statussen. Mede om deze reden we gestart met het migreren naar vaste schoonmaak statussen. Zo wordt het beheer een stuk simpeler!
  • Centraal beheer van werklocaties - Werklocaties kunnen nu centraal worden beheerd voor elke medewerker. In Organisatie kun je nu per medewerker een werklocatie toewijzen of verwijderen. Voorheen kon dit alleen per object, waardoor het moeilijk was om inzicht te krijgen in welke objecten een medewerker was toegewezen.
  • Controles verwijderen - Ons platform bevat vier controle formats: DKS, Checklist, MKS en RQMS. Op een gegeven moment moeten deze mogelijk worden verwijderd. Het was een vervelende klus, maar het is ons gelukt om hier met succes verwijder functies voor te creëren.
  • Verwijdering van meldingen - Meldingen inclusief historie, samen met acties, foto's, enzovoort, kunnen nu permanent worden verwijderd.
  • PDF-rapporten Audits API - In de vorige release hebben we endpoints voor ontwikkelaars en documentatie toegevoegd om audits te extraheren. We hebben dit nu afgerond met de mogelijkheid om ook de pdf-rapporten van deze controles te downloaden.
  • Verbeterde informatie weergave - Op diverse plekken hebben we verbeteringen doorgevoerd waarmee informatie makkelijker te scannen en lezen is. Dit uit zich in meer iconen en een verbeterde leesbaarheid en consistentie.
  • Tijdzone object - Sommige functies in Leviy zijn afhankelijk van een correct ingestelde tijdzone van objecten. Dit was nog niet voor alle objecten goed opgezet, waardoor verdere ontwikkelingen werden belemmerd. Dit is opgelost.
  • Browser compatibiliteit - Browsers worden vaak bijgewerkt en zo nu en dan verbeteren we onze code om ervoor te zorgen dat alles goed en effectief wordt weergegeven in elke browser.

Wat is er verbeterd in de App v4001.13?

• Ondersteuning voor Chromebooks - De afgelopen tijd hebben we verzoeken ontvangen om te kijken of de Leviy App op Chromebooks kan worden gebruikt. We hebben dit met plezier onderzocht en de nodige aanpassingen gedaan om dit mogelijk te maken. Vooral voor gebruikers die gespreksverslagen schrijven in Leviy met behulp van de Forms-module, erkennen we het voordeel van het hebben van een volledig toetsenbord.
  • Wijzigen van schoonmaak status intuïtiever - Wanneer je de schoonmaak status van een unit wilt wijzigen, klapt een scherm uit waarop je niet alleen de status wijzigen, maar ook schoonmakers en controleurs (her)toewijzen. Deze acties zijn veelal niet relevant en kunnen zelfs afleiden. Daarom krijg je nu na het klikken op 'Status wijzigen' een overzichtelijk scherm met enkel de schoonmaak status, opmerking en labels.
  • Status wijzigen vanaf nieuw units scherm - Vanaf het nieuwe units scherm kan nu door op het status icoon te klikken de schoonmaak status gewijzigd worden. Zo hoef je niet naar een specifieke unit te navigeren om deze actie uit te voeren en kun je dus sneller de status van de door jou schoongemaakte of gecontroleerde units wijzen.
  • Opschoning van OS-compatibiliteit - De app wordt ondersteund door een breed scala aan Android- en iOS-versies. Voor deze release hebben we ons gericht op het verwijderen van enkele 'verouderde' code en configuraties die ooit nodig waren voor niet langer ondersteunde versies. Dit helpt ons om vooruit te blijven gaan met nieuwe edities.