Release Notes ✍️ - 28 juni 2022

Gewijzigd op Mon, 13 Jun 2022 om 10:47 AM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.45?

• Leesbaarheid status informatie verbeterd - Op diverse plekken wordt door middel van labels de status van bijvoorbeeld een klant, object of gebruiker getoond. We hebben wat wijzigingen doorgevoerd om het contrast te vergroten, waardoor de statussen makkelijker te lezen zijn.
  • Verbeterde weergave score checklist - De weergave van de score in de PDF van een Checklist is aangepast zodat je deze in één oogopslag kunt lezen.

Wat is er verbeterd in de App v4001.14?

• Toewijzen in een nieuw jasje - Het toewijzen van schoonmakers en controleurs is in een nieuw jasje gestoken. En niet alleen dat, je kunt nu ook een zoekveld gebruiken om de juiste medewerker te vinden. Hartstikke handig wanneer je snel moet handelen!
  • Klant, object, unit scherm minder druk - Al enige tijd zijn we bezig met verbeteringen aan de klant, object en unit scherm in de App met als doel een rustig en duidelijk overzicht te creëren. Hiermee streven we ernaar dat belangrijke taken, zoals openstaande controles of meldingen, minder snel uit het oog verloren worden. Deze release bevat visuele verbeteringen aan de doorklikmogelijkheden, naar bijvoorbeeld units, bestanden en resultaten van controles.
  • Herhalende taken in een nieuw jasje - Herhalende taken zijn ook in een nieuw jasje gestoken. Daarnaast wordt nu ook het object getoond wanneer een taak op een onderliggende unit gepland is, zo is in één oogopslag duidelijk bij welk object je moet zijn.
  • Totaaloverzicht werkbonnen - Waar je voorheen alleen de werkbonnen per object kon zien, is nu mogelijk alle werkbonnen in één overzicht te zien. Het overzicht is ingedeeld in twee tabs: In behandeling en Te doen. Zo kun je eenvoudig zien wat nog open staat.
  • Foto's werkbonnen markeren - Wanneer je een opdracht van een werkbon uitvoert kun je foto's toevoegen als bewijsmateriaal. Bijvoorbeeld wanneer je een kras op een raam ontdekt welke niet door jou is veroorzaakt. Om zulke afwijkingen nog verder te verduidelijken, kun je deze nu door middel van een digitale stift markeren.
  • Handtekening formulieren verduidelijkt - Tijdens het invullen van een formulier bestaat de mogelijkheid om af te sluiten met een handtekening van bijvoorbeeld de klant en de medewerker. Door verouderde styling was het niet in één oogopslag duidelijke welke handtekening waar gezet moest worden. We hebben hier wat aandacht aan besteed en dit is nu een stuk duidelijker.
  • Medewerker selecteren DKS en Checklist - Bij het invullen van een DKS of Checklist is het nu mogelijk om elke medewerker te selecteren. Voorheen was dit beperkt tot medewerkers met de functie omschrijving Schoonmaker. De functieomschrijvingen worden binnenkort verwijderd om het beheer te versimpelen.