Release Notes ✍️ - 2 augustus 2022

Gewijzigd op Tue, 19 Jul 2022 om 09:20 AM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.46?

• Beheer schoonmaak- en beschikbaarheid statussen - Voorheen moest voor elk object ingesteld worden welke schoonmaak- en beschikbaarheid statussen van toepassing waren. Dat is nu verleden tijd! Wij hebben deze instellingen de standaard gemaakt, wat betekent dat:
    • Het 'Beheer' menu weer een stuk overzichtelijker is
    • Alle schoonmaak statussen standaard beschikbaar zijn
    • Beschikbaarheid statussen standaard beschikbaar zijn wanneer gebruik gemaakt wordt van de Housekeeping module
  • Twee schoonmaak statussen hernoemd - Leviy kent vijf schoonmaak statussen welke ingezet kunnen worden op de status van een unit (kamer, huisje, bed) te communiceren. Twee van deze statussen zijn hernoemd om de de werkelijke status van de unit beter te duiden:
    • Schoonmaken is nu Vuil
    • Controleren is nu Te controleren

Goed om te weten: Deze verandering vereist uiteindelijk ook veranderingen in de import bestanden en API endpoints. Ons Customer Success team zal contact opnemen om hierin ondersteuning te bieden. Voor nu geen reden voor zorgen, voorlopig worden de oude status benamingen nog ondersteund.
  • Voorgestelde deadline controle planning - Bij het inplannen van een controle in de controle planning past de voorgestelde deadline zich aan de frequentie aan. Dat scheelt weer een handeling!
  • Filter formulieren op jaar - In de release van februari is een filter toegevoegd aan de ingevulde formulieren overzichten in het Dashboard waardoor meer formulieren ingezien konden worden. Deze filter was een grote verbetering voor organisaties met veel ingevulde formulieren, maar gaf problemen bij organisaties die in kleinere hoeveelheden met formulieren werken. Om dit probleem op te lossen hebben is een filter mogelijkheid 'Alle maanden' toegevoegd. Zo kun je per jaar de ingevulde formulieren van alle maanden inzien, mits het er minder dan 1000 zijn.
  • Time & Attendance API Developer Documentatie - In deze release hebben we uitgebreide developer documentatie gerealiseerd voor de Time & Attendance API.

Wat is er verbeterd in de App v4001.15?

• Controle periode duidelijker - De periode waarin je een controle kun uitvoeren is van tekst omgezet naar een tijdlijn. Zo is het in één oogopslag duidelijk hoe lang je nog hebt om deze uit te voeren. Deze wijziging is nu alleen nog doorgevoerd op de controles op de volgende schermen: Home, Klant, Object en Unit. In de volgende release wordt deze wijziging met nog meer mooie verbeteringen doorgetrokken naar het Controles scherm.
  • Zoek werkbonnen - Werkbonnen staan standaard gesorteerd op geplande datum van de uit te voeren werkzaamheden. Met de nieuwe zoekbalk kunnen werkbonnen nu op naam gezocht worden.
  • Aan mij toegewezen taken - Het taken scherm is uitgebreid met de filter 'Aan mij toegewezen'. Zo kun je snel zien wat je nog open hebt staan.
  • Melding maken knop - Is het een vogel, is het een vliegtuig? Nee, het is onze knop 'Maak melding'! Vroeger was deze rood en erg prominent, en hoewel we weten hoe waardevol onze Meldingen module is, besloten we dat deze een likje lichtere verf kon gebruiken. Door de prominentie van deze knop te verminderen, blijft er meer ruimte over voor openstaande meldingen, controles, periodieke taken, enz.