Release Notes ✍️ - 15 november 2022

Gewijzigd op Wed, 09 Nov 2022 om 01:46 PM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.49?

• Oude medewerkers beheer verwijderd uit Dashboard - Waar voorheen medewerkers enkel per object beheerd worden in het Dashboard, kan dit nu op één centrale plek, in Organisatie. Per object kunnen nog wel de medewerkers ingezien worden, maar oude manier van beheren (aanmaken, wijzigen) is niet meer mogelijk.
  • Oude object beheer verwijderd uit Dashboard - Objecten worden sinds de vorige release beheerd in Organisatie. De oude manier van beheren (aanmaken, wijzigen, (de)activeren) is daarom verwijderd uit het Dashboard.
  • Operationele instructies  - Het is nu mogelijk om per object instructies voor medewerkers toe te voegen. Dit is een vrij invoerveld waar algemene informatie over het object en de gemaakte afspraken kunnen worden ingevuld. Je vindt deze optie in het hoofdmenu onder de nieuwe module 'Schoonmaak'. De komende tijd zullen we vanuit het Dashboard steeds meer schoonmaak gerelateerde configuratie en functionaliteiten hierheen verplaatsen, met als doel deze zowel makkelijker benaderbaar als makkelijker te gebruiken maken. Binnenkort meer hierover!
  • Werkzaamheden binnen werkbon plannen en toewijzen - We hebben diverse functionaliteiten gerealiseerd om werkzaamheden te kunnen inzien, opzoeken en toewijzen aan medewerkers. Deze functionaliteit wordt verder ontwikkeld en zal eind dit jaar vrijgegeven worden.
  • Nieuwe Controle Planning boards - Controle Planning in Leviy Analytics is geoptimaliseerd om beter inzicht te geven in de voortgang van de geplande controles. Zo kun je nu aan de hand van de actuele situatie zien waar aandacht nodig is, zien welke medewerker het beste presteert of de historie induiken om terug te zien hoeveel controles uitgevoerd zijn per geselecteerde periode.

Wat is er verbeterd in de App v4001.18?

• Klant niveau minder prominent - Alhoewel de basis hiërarchie in Leviy bestaat uit Klanten, Objecten en Units, is het zogeheten 'Klant niveau' een stuk minder relevant dan Objecten en Units wanneer het gaat om (schoonmaak gerelateerde)werkzaamheden registreren. De groene Klanten knop hebben we daarom vaarwel gezegd. De klant schermen zijn wel nog te vinden, maar dan vanaf het Objecten scherm. Met minder knoppen en manieren van navigeren streven we de app weer een stuk simpeler te maken.
  • Mailen naar contact persoon - Je kunt nu direct vanuit de Leviy App mailen met jouw contactpersonen. Het mail adres van een contact persoon is te benaderen op het object scherm onder het icoon. Wanneer je op het mail adres klikt, opent deze gelijk jouw mail app en kun je direct beginnen met het typen van het bericht. Handig als je snel even wat wilt communiceren!
  • Operationele instructies bekijken - De hierboven genoemde operationele instructies kunnen vervolgens in de App ingezien worden op het object scherm onder het  icoon.
  • Melding maken tijdens Checklist controle - Als gedurende het uitvoeren van een controle een constatering wordt gemaakt waarvoor men een melding wil maken, moest tot op heden de controle worden verlaten om een melding te maken, om deze later weer op te zoeken en voort te zetten. Dit is nu verleden tijd omdat een melding direct vanuit het beoordelingsscherm in de Checklist controle kan worden aangemaakt. Ingevoerde teksten en foto's worden daarbij direct overgenomen naar de melding.
  • Schoonmaker Instructies bij Opdrachten - Opdrachten binnen een werkbon zijn uitgebreid met een extra veld waarin specifieke instructies voor de schoonmakers opgenomen kunnen worden.
  • Nieuw Meldingen icoon - Hoewel het fijn is als een melding snel opgelost wordt, hoeft deze niet per definitie urgent te zijn. En wanneer er wel urgente zaken zijn, willen we dat we deze er uit kunnen laten springen. Om deze redenen hebben we het Meldingen icoon verandert van het  icoon naar het  icoon. Let wel: dit is alleen van toepassing op het Home scherm en  staat los van de gekozen meldingen per meldingstype.