Release Notes ✍️ - 20 december 2022

Gewijzigd op Fri, 09 Dec 2022 om 11:11 AM

We zijn continu bezig om jouw ervaring met Leviy te verbeteren door nieuwe oplossingen uit te brengen en eventuele bugs snel op te lossen. Hier is een overzicht van verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases.

Wat is er verbeterd in het Dashboard v9.50?

• Nieuwe Meldingen boards - Meldingen in Leviy Analytics is geoptimaliseerd om beter inzicht te geven in de huidige stand van zaken en geschiedenis van meldingen. Zo kun je nu aan de hand van de actuele situatie zien waar aandacht nodig is, welk type meldingen het meeste voorkomen en wat de gemiddelde responstijd is. Ook is er een zoekfunctie waarmee je gemakkelijk alle data vindt en combineert van meerdere zoektermen.
  • Geannuleerd door ...? - Op de nieuwe Planning boards in Leviy Analytics is het nu mogelijk om te zien welke medewerker een controle heeft geannuleerd. Deze handige sturingsinformatie kun je gebruiken om bijvoorbeeld inzicht te krijgen in welke medewerkers ongegrond controles annuleren.
  • Uitleg uitstellen schoonmaak - Wanneer de schoonmaak door welke reden dan ook niet kan worden uitgevoerd, is het mogelijk deze uit te stellen naar een opeenvolgende dag. Bij het uitstellen van de schoonmaak van een unit staat nu een stukje uitleg over de werking. Ook zie je een opsomming van de units waarvan de schoonmaak wordt uitgesteld. Hiermee trachten we deze functionaliteit voor elke gebruiker direct helder en duidelijk te maken.
  • Uitdienst datum medewerker - Waar je voorheen de uitdienst datum van een medewerker maar één keer kon invoeren, is het nu mogelijk deze op een later tijdstip te wijzigen. Zo kun je bij het vernieuwen van een contract dezelfde medewerker gemakkelijk weer in dienst stellen.
  • Koppelingen Checklist & Formulieren - Ter voorbereiding op een grotere wijziging aan het beheer van Checklists en Formulieren is het koppelen aan klanten, objecten en units uit de bewerk pagina's gehaald. De nieuwe pagina's om de koppelingen te bewerken zijn te vinden in het submenu van de definitie. Binnenkort meer hierover!
  • Object met adres toevoegen - In Organisatie kun je nu bij het toevoegen van een object ook direct het adres meegeven.
  • Audits API uitgebreid - De Audits API is uitgebreid met geplande controles waardoor deze data middels een koppeling met een extern systeem gedeeld kan worden. Deze API is bijvoorbeeld te gebruiken voor BI/rapportage doeleinden.
  • Werkbonnen plannen - De laatste regels code worden geschreven om het plannen van werkbonnen en daarmee ook toewijzing aan medewerkers mogelijk te maken. Hiermee kunnen medewerkers zien welke opdrachten aan hen zijn toegewezen en heb jij inzicht in wie waar is en kun je gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. Ben je geïnteresseerd naar onze nieuwe Werkbonnen module? Neem contact met ons op!
    Let wel: om hier gebruik van te maken, dient er een koppeling te zijn met een extern systeem waarin werkbonnen aangemaakt kunnen worden.

Wat is er verbeterd in de App v4001.19?

• Kleur schoonmaak statussen - Iedere schoonmaak status kent zijn eigen icoon en kleur. De kleur wordt nu ook weergegeven op het nieuwe units overzicht, bij het wijzigen van de status en in de filter.
  • Samenvatting units per object - Vanuit het object scherm kan naar het units overzicht genavigeerd worden om te zien waar nog reguliere en/of periodieke schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Deze is uitgebreid met meer informatie over het aantal en type units. Een vervolg hierop wordt het tonen van de voortgang. Binnenkort meer hierover!
  • Unit titel altijd leesbaar - Naast het object scherm wordt nu ook op het unit scherm de titel volledig getoond. Aanvullende unit informatie, zoals in welk deel van het object de unit zich bevindt en het unit nummer, is te vinden achter het  icoon. De unit categorie wordt onder bij de titel getoond, zodat je direct inzicht hebt om wat voor type unit het gaat.
  • App versie op laad scherm - De geïnstalleerde app versie wordt nu ook op het laad scherm, welke na het inloggen zichtbaar is, getoond. Dit maakt het bieden van ondersteuning makkelijker bij problemen die veroorzaakt worden door té oude app versies, omdat direct duidelijk wordt welke app versie op het device staat. Daarnaast werken we ook aan verbeteringen om het updaten van de app verder te automatiseren, binnenkort meer hierover!