Release Notes ✍️ - Edition #1 2023

Gewijzigd op Fri, 17 Mar 2023 om 11:47 AM

Het is onze missie om jouw werkdag te verbeteren. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen zodat jij steeds efficiënter kan werken maar bovenal plezier hebt in wat je doet!

Hieronder vind je een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases van 24 januari 2023. Heb je feedback of wensen? Laat het ons hier weten en wie weet vertalen we binnenkort jouw feedback naar een mooie verbetering!

Dashboard v9.51

• Analytics in hoofdmenu - De Analytics module is nu altijd te bereiken vanuit het hoofdmenu. Zo kun je vanuit het Dashboard met één klik naar je analyses toe.
  • Nieuw: opdrachten werkbonnen plannen - Het is zover! Je kunt nu de opdrachten van werkbonnen plannen en toewijzen aan medewerkers. Hiermee kunnen medewerkers zien welke opdrachten aan hen zijn toegewezen, heb jij inzicht in wie waar is en kun je gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. Ben je geïnteresseerd naar onze nieuwe Werkbonnen module? Neem contact met ons op!
    Let wel: om hier gebruik van te maken, dient er een extern systeem te zijn waarin werkbonnen aangemaakt worden.
  • Automatiseringen schoonmaak statussen - Het is nu mogelijk per object een tijd in te stellen waarop schoonmaak statussen geconverteerd of gereset dienen te worden. Dit kan worden ingesteld in de Schoonmaak module.
  • Submenu's vaker zichtbaar - Sommige pagina's in het Dashboard bevatten een submenu. Op kleinere schermen zijn deze ingeklapt om ruimte te geven aan de belangrijkste informatie. We ontdekten echter dat deze ook op wat grotere schermen, waar het zich wel toeliet, nog ingeklapt bleven. We hebben de grens waarop de submenu's worden getoond iets verlaagd, zodat deze op schermen van diverse resoluties eerder weergegeven worden.
  • Functieomschrijvingen verwijderd - Sinds we alle logica van de functieomschrijvingen hebben overgezet naar gebruikerstypes, hebben we deze nu ook definitief verwijderd waar deze nog werden getoond of ingevoerd konden worden.

App v4001.20

• Filters units gebruiksvriendelijker - Op het nieuwe units overzicht zijn de filters vernieuwd. In plaats van alle filters in één, verschijnt er nu per filter een scherm op met de keuzemogelijkheden. Dit maakt het een stuk gebruiksvriendelijker, omdat je kunt zoeken op delen of unit categorieën en ten alle tijden kunt zien welke filters actief zijn.
  • Filteren op labels - Units kunnen nu ook gefilterd worden op labels. Zo kun je gemakkelijk alle units vinden waar een bepaalde label aan gehangen is!
  • Meldingen inzichtelijker - Op het nieuwe units overzicht kun je nu zien voor welke units er meldingen open staan. Zo kun je niet alleen monitoren op de voortgang van de schoonmaak, maar heb je ook gelijk inzicht in waar er nog actie vereist wordt op andere gebieden.
  • Geplande tijd opdrachten - Naast de datum wordt nu ook de tijd waarop opdrachten van werkbonnen gepland zijn getoond. Op het taken overzicht worden deze in volgorde van geplande datum en tijd getoond, zodat medewerkers gemakkelijk kunnen zien wat ze per dag moeten doen.