Release Notes ✍️ - Edition #3 2023

Gewijzigd op Tue, 28 Mar 2023 om 02:13 PM

Het is onze missie om jouw werkdag te verbeteren. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen zodat jij steeds efficiënter kan werken maar bovenal plezier hebt in wat je doet!

Hieronder vind je een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases van 4 april 2023. Heb je feedback of wensen? Laat het ons hier weten en wie weet vertalen we binnenkort jouw feedback naar een mooie verbetering!

Dashboard v9.53

• Makkelijk tussen object wisselen - In de nieuwe module Schoonmaak kun je nu gemakkelijker wisselen tussen objecten vanuit het submenu. Hier vind je ook de titel van het gekozen object en het object nummer terug.
  • Herhalende taken hernoemd - Ter voorbereiding op het vernieuwen van schoonmaak gerelateerde functionaliteiten is Herhalende taken hernoemd naar Geplande taken. De term herhalende taken doet vermoeden dat hiermee periodieke werkzaamheden kunnen worden gepland. Dit is tot op zekere hoogte mogelijk voor taken die wekelijks of maandelijks gepland dienen te worden, echter komt het plannen op een specifieke dag/tijdstip vaak niet voldoende overeen met de werkwijze. Hoe je periodieke werkzaamheden het beste kunt inplannen lees je in dit artikel.

App v4001.22

• 'Maak melding knop' prominenter - Vorig jaar hebben we de 'Maak melding' knop een likje lichtere verf gegeven. Door de prominentie van deze knop te verminderen, komt er meer nadruk te liggen op openstaande meldingen, controles, periodieke taken, enz. Echter vergeleken met een aantal andere knoppen op het klant, object en unit scherm, viel deze toch wel iets teveel weg. Om deze reden is de knop nog één keer van kleur verandert om beter in lijn te komen met de rest.
  • Delen filter DKS verbeterd - In een DKS controle kunnen delen geselecteerd worden zodat vervolgens alleen de ruimten die tot die delen horen werden getoond. Deze filter combineerde de delen van verschillende indelingen niet met elkaar, waardoor er meer ruimtes werden getoond dan gewenst. Wanneer er drie delen zijn geselecteerd, bijvoorbeeld Blok A, eerste verdieping, tweede verdieping...:
    • Eerst - ...werden alle ruimtes getoond die behoren tot Blok A, alle ruimtes die behoren tot de eerste verdieping en alle ruimtes die behoren tot de tweede verdieping. De ruimtes op de eerste en tweede verdiepingen van Blok B en Blok C werden dus ook getoond.
    • Nu - ...worden alleen alle ruimtes getoond die behoren tot Blok A én de eerste verdieping en alle ruimtes die behoren tot Blok A én de tweede verdieping.
  • Scroll positie taken onthouden - Op het Taken scherm werd de scroll positie niet onthouden na het registeren van een taak. Erg vervelend, want daardoor moet je telkens weer omhoog scrollen. We werden hierop geattendeerd door een betrokken klant en hebben dit spoedig verholpen.
  • Inventaris controle knop - De knop om een inventaris controle uit te voeren stond onder 'Acties' op het unit scherm. Nu alle andere knoppen een betere plek hebben gekregen, kon deze niet achterblijven. Deze knop is nu te vinden onder het kopje 'Inventaris'.

Doe mee aan ons onderzoek!

Hoe kan ik mijn werkprogramma digitaliseren met Leviy? Dit is een prominente vraag geweest van onze klanten in de afgelopen periode. Met de bestaande functionaliteiten in Leviy kunnen we al ver tegemoetkomen aan deze wens, maar we willen meer.

In de aankomende periode wil Leviy een ontwikkeling doormaken waarmee het digitaliseren van je werkprogramma nóg eenvoudiger wordt. Om de juiste keuzes te maken is het van groot belang dat je input van jouw organisatie bij ons aanlevert, zodat we tot een oplossing komen die ook voor jouw organisatie toepasbaar is.

Via deze link kom je bij de survey uit die onze Product Manager opgesteld heeft om wat eerste globale informatie op te halen en meer gevoel te krijgen over de huidige uitdagingen.

Na ontvangst van de basale informatie zullen we later op zoek gaan naar meer diepgang en betrekken we graag een expert van jouw organisatie om vragen te stellen en aannames te kunnen toetsen.