Controle planning - Analytics bord

Gewijzigd op Wed, 12 Apr 2023 om 03:19 PM

Belangrijk
Alle filters die u selecteert met de widgets of met de filterselectie hebben effect op de widgets op dat bord

1. Te doen & Aankomend

Op dit bord vind je een analyse van de nog "te doen" en de aankomende controles.
Dit is onderverdeelt per definitie, status, gebruiker en overgebleven dagen tot de deadline.

2. Deadlines

In dit overzicht staan alleen controles die nog op te doen staan.

Waarvan de startdatum vandaag of het in het verleden ligt en de deadline nog niet is vervallen.
De widgets vertonen de percentage wat er nog over is van de deadline.
Hierbij een voorbeeld: Een controle is gepland met een deadline van 30 dagen en je hebt nog 15 dagen over dan heb je nog 50%over van de totale deadline.

Op dit bord kan je ook zien hoeveel controles je inplant op deadline dagen.

3. Historie

Met het historie bord krijg je meer inzicht in de uitgevoerde, geannuleerde en de controles die over hun deadline heen zijn.

De controles worden vertoont per definitie, status, entiteit of op datum

Info
Op dit bord gaat de informatie maximaal 1 kalender jaar terug.

4. Gebruikers

Op dit bord wordt er dieper ingedoken op de gebruiker. Hier kan je duidelijk zien hoeveel controles er op een gebruiker staan ingepland, hoeveel uitgevoerd en hoeveel geannuleerd door de gebruiker.
Ook worden de geplande taken die op een inactief object getoond.

Er wordt ook de aantal dagen getoond wat de gebruiker nog voor controles heeft openstaan.

Let op!
Boven genoemd bord heeft alleen effect als de controles ook werkelijk op gebruikers is ingepland.

5. Annulering

In dit overzicht vind je de geannuleerde planning op basis van geannuleerd door de gebruiker of dat de entiteit gedeactiveerd is.

Het wordt getoond per controle definitie om goed overzicht te krijgen welke controle het meest wordt geannuleerd.
Hier kan ook duidelijk gezien worden door welke gebruiker een controle is geannuleerd.