Meldingen - Analytics bord

Gewijzigd op Wed, 12 Apr 2023 om 03:19 PM

1. Open & In behandeling

In dit widget vind je informatie over de open & in behandeling meldingen.

Op verdeling van type melding, op klant/object/unit categorie/groep of deel.

Op de volgende widget is er een verdeling van meldingen per meldingstype per object.

Hiermee krijg je goed overzicht op welke objecten je bepaalde meldingen/meldingstypes krijgt.

er is een overzicht hoe lang geleden een melding (die open of in behandeling) is aangemaakt.

Op de laatste 2 widgets kan je zien wie de melding heeft aangemaakt en welke gebruiker er acties hebben aangemaakt.

2. Historie

Op dit bord vind je open, In behandeling en gesloten meldingen.

Het bord komt veelal overeen met het `Open & In behandeling` bord alleen nu wat meer informatie over de gesloten meldingen.

Je kan hier een duidelijk overzicht krijgen hoe vaak meldingen zijn aangemaakt, in behandeling zijn genomen en gesloten in de periode dat is geselecteerd.

Daarnaast kan je goed vergelijken met hoe het vorige jaar is gegaan.

Let op!
Op dit bord worden alleen de meldingen getoond die tussen nu en begin vorig jaar zijn gemaakt.

3. Tijdsinzichten

Hier wordt berekend hoeveel tijd er zit tussen het moment dat een melding wordt gemaakt, in behandeling wordt genomen en wordt gesloten.
Deze tijden zijn terug te vinden in zowel minuten (onderaan de pagina) als uren.

Het verschil tussen het moment van melden en in behandeling nemen noemen we Open.

Het verschil tussen het moment van in behandeling nemen en het moment van sluiten noemen we In Behandeling

De tijd tussen het moment van melden en het moment dat de melding wordt gesloten noemen we Totaal.

Mocht een melding op dit moment de status Open hebben, dan kan er niet berekend worden wat het verschil is tussen het moment van melden en het moment dat een melding in behandeling wordt genomen. Daarom berekenen we in dat geval het verschil tussen het moment van melden en het *tijdstip NU*. Op deze manier zie als Analytics gebruiker dus hoe lang een melding nu de status open heeft.

Het bovengenoemde principe geldt ook voor de status In behandeling.

Bij het berekenen van Totaal van een melding die nog niet gesloten is, berekenen we het verschil tussen het moment van aanmaken en het *tijdstip NU*.