Hoe kan ik geplande taken inplannen?

Gewijzigd op Mon, 17 Apr 2023 om 10:30 AM

Belangrijke informatie
Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen zijn.

In Leviy kunnen taken worden gebruikt op drie verschillende manieren. In dit artikel staat meer uitleg over de verschillen van deze drie mogelijkheden. Nu focussen wij ons op Geplande Taken. Hiermee kun je namelijk Taken inplannen.

Volg de onderstaande stappen om geplande taken in te plannen:

1. Navigeer via de zoekfunctie in de menubalk naar het Object

2. Klik in het linkermenu op Geplande taken

3. Klik rechtsboven op Toevoegen

4. Vul de gegevens van de te plannen taak in

a. Kies de Frequentie; Eenmalig, Wekelijks of Maandelijks

- Kies je voor Wekelijks; kies dan de Weekdag waarop de taak moeten worden ingepland en het aantal vertoningen; Oneindig, Aantal keren of Start/Einddatum

- Kies je voor Maandelijks; kies dan de eerste dag waarop de taak moeten worden ingepland en het aantal vertoningen; Oneindig, Aantal keren of Start/Einddatum

b. Voer de Datum in
c. Vul het Tijdstip in

d. Kies de Unit categorie

e. Selecteer de Units of kies Alle

f. Vul, indien van toepassing, de Kostenplaats in
g. Kies de Taak

h. Selecteer eventueel de Schoonmaker die toegewezen moet worden aan deze taak
i. Vul eventuele een Opmerking en/of toelichting in

j. Klik op Opslaan

Alle stappen zijn nu voltooid, je hebt de geplande taak nu ingepland.

Tip
Heb je een schoonmaker toegewezen aan een taak? Dan is de taak alleen zichtbaar voor deze schoonmaker. Wanneer je de taak niet aan een schoonmaker toewijst, dan is de taak zichtbaar voor alle gebruikers die toegang hebben tot deze unit.