In dit artikel wordt er vanuit gegaan dat je de rechten hebt om taken te configureren. Heb je niet de juiste rechten? Neem dan contact op met de Systeembeheerder van jouw organisatie.

In Leviy kunnen taken worden geregistreerd en worden gepland. De eerste stap om de taken te registreren en plannen, is het configureren van de taken.

Volg de onderstaande stappen om de taken te configureren:

1. Navigeer via de zoekfunctie in de menubalk naar het Object

2. Klik rechtsboven op de Grijze knop Configuratie

3. Ga naar Taak definities

4. Klik rechtsboven op de Groene knop (Plus)

5. Vul de gegevens van de taak in

a. Voer de Titel van de taak in

b. Vul hier een Systeemnaam in

c. Kies een Kleur

d. Kies Periodiek of Dagelijks

e. Klik op Toevoegen

Je hebt nu de taken geconfigureerd voor een object.

Let op
De systeemnaam moet uniek zijn en mag geen hoofdletters en speciale tekens bevatten.

Nu is het tijd voor stap twee, het configureren van de taken bij de unit categorieën. Om een keuze te maken op welke wijze je de taken registreert bij de Unit categorieën, moet je weten dat taken op drie verschillende manieren in Leviy gebruikt kunnen worden;

• Taakregistratie is het ad hoc registreren van taken
  • Herhalende Taken worden taken op een datum gepland
  • Periodieke Taken wordt in de App inzichtelijk gepresenteerd hoeveel dagen het nog duurt totdat de taken weer moet worden uitgevoerd

In dit artikel vind je meer uitleg over de verschillen tussen deze drie mogelijkheden.

Klik hieronder op het onderwerp welke van toepassing is:

Taakregistratie & Herhalende Taken configureren

Volg de onderstaande stappen om taken te registreren voor units:

1. Navigeer via de zoekfunctie in de menubalk naar het Object
2. Klik in het linkermenu op Unit Categorieën

3. Klik op de titel van de Unit categorie

4. Klik op Taken

5. Klik rechtsboven op de Blauwe knop (Plus)

6. Kies de Taak die je wilt configureren voor de unit categorie

7. Vul de Schoonmaaktijd en Inspectietijd in die van toepassing zijn

De taak is nu geconfigureerd en kan geregistreerd worden in de App.

Wil je de taak inplannen? Klik dan hier.

Let op
Herhaal stap één tot en met zes indien er meerdere unit categorieën zijn waar je taken voor wilt configureren.

Tip
Maak je gebruik van de Housekeeping module in Leviy? Dan kun je bij het configureren van een 'Stayover' of 'Departure Taak' een lijst met handelingen toevoegen. Deze handelingen zullen zichtbaar zijn in de App.

Periodieke Taken configureren

Volg de onderstaande stappen om taken te registreren voor units:

1. Navigeer via de zoekfunctie in de menubalk naar het Object
2. Klik in het linkermenu op Unit Categorieën

3. Klik op de titel van de Unit categorie

4. Klik op Taken
5. Klik rechtsboven op de Blauwe knop (Plus)

6. Kies de Taak die je wilt configureren

7. Vul de Schoonmaaktijd en Inspectietijd in die van toepassing zijn.

8. Kies een Frequentie die van toepassing is.

De taak is nu geconfigureerd en kan geregistreerd worden in de App.

Let op
Herhaal stap één tot en met zes indien er meerdere unit categorieën zijn waar je taken voor wilt configureren.