- In dit artikel wordt er vanuit gegaan dat je de rechten hebt om taken te plannen. Heb je niet de juiste rechten? Neem dan contact op met de Systeembeheerder van jouw organisatie.
- Om taken te kunnen plannen zullen deze eerst moeten worden geconfigureerd bij het object en de unit categorie. Klik hier om hier meer over te lezen.

In Leviy kunnen taken worden gebruikt op drie verschillende manieren. In dit artikel staat meer uitleg over de verschillen van deze drie mogelijkheden. Nu focussen wij ons op Herhalende Taken. Hiermee kun je namelijk Taken inplannen.

Volg de onderstaande stappen om herhalende taken in te plannen:

1. Navigeer via de zoekfunctie in de menubalk naar het Object

2. Klik in het linkermenu op Herhalende taken

3. Klik rechtsboven op de Blauwe knop (Plus)

4. Vul de gegevens van de te plannen taak in

a. Kies de Frequentie; Eenmalig, Wekelijks of Maandelijks

- Kies je voor Wekelijks; kies dan de Weekdag waarop de taak moeten worden ingepland en het aantal vertoningen; Oneindig, Aantal keren of Start/Einddatum

- Kies je voor Maandelijks; kies dan de eerste dag waarop de taak moeten worden ingepland en het aantal vertoningen; Oneindig, Aantal keren of Start/Einddatum

b. Voer de Datum in
c. Vul het Tijdstip in

d. Kies de Unit categorie

e. Selecteer de Units of kies Alle

f. Vul, indien van toepassing, de Kostenplaats in
g. Kies de Taak

h. Selecteer eventueel de Schoonmaker die toegewezen moet worden aan deze taak
i. Vul eventuele een Opmerking en/of toelichting in

j. Klik op Opslaan

Alle stappen zijn nu voltooid, je hebt de herhalende taak nu ingepland.

Tip
Heb je een schoonmaker toegewezen aan een taak? Dan is de taak alleen zichtbaar voor deze schoonmaker. Wanneer je de taak niet aan een schoonmaker toewijst, dan is de taak zichtbaar voor alle gebruikers die toegang hebben tot deze unit.