Zodra een controleur een MKS controle heeft afgerond en opgeslagen, is deze controle als rapport beschikbaar in het Dashboard. In tegenstelling tot de module Checklist en DKS is de rapportage van de MKS niet in de App terug te vinden. Hoe je de resultaten kunt raadplegen in het Dashboard wordt in dit artikel toegelicht.

Volg de onderstaande stappen om de rapporten in het Dashboard te bekijken:

1. Navigeer via de zoekbalk in de menubalk naar het Object

2. Klik op MKS controles

3. Klik op de titel van de gewenste MKS om deze te bekijken

4. De rapportage van de gelopen MKS wordt zichtbaar

Tip
Klik rechtsboven op PDF downloaden om een PDF te downloaden van de rapportage.