Hoe mail ik de contactpersoon van een object vanuit de app?

Gewijzigd op Thu, 19 Jan 2023 om 05:11 PM

Belangrijke informatie
Iedere gebruiker kan zelf e-mail notificaties voor uitgevoerde Checklist-, DKS-, MKS controles, Meldingen of een ingevuld Formulier instellen.

Als gebruiker kan het waardevol zijn om direct vanuit het objectscherm de gegevens van de contactpersoon van de locatie te zien zodat zij contact kunnen zoeken.

Het sturen van een e-mail kan middels de onderstaande stappen:

1. Navigeer naar het betreffende object in de App

2. Klik op Informatie naast de titel van het object

3. Klik op het e-mailadres en de mail app wordt geopend om een mail op te stellen.