Het snel communiceren en informeren binnen jouw organisatie blijkt essentieel in deze hectische tijden. Daarom hebben we hard gewerkt aan een snelle gebruiksvriendelijke oplossing om direct met je medewerkers (gebruikers van Leviy), in korte berichten, te kunnen communiceren en informeren.

Per 19 maart vind je in het Dashboard van Leviy een berichtenknop waarmee korte informatieve berichten met de gebruikers gedeeld kunnen worden zoals nieuwsupdates, informatie over nieuwe maatregelen of andere berichten:

Hoe het werkt

• Berichten verstuur je via het Dashboard naar de telefoons van de Leviy gebruikers. Wanneer een medewerker in de browser de notificaties van Leviy aan heeft staan ontvangt deze de notificatie ook.

• let hierbij op: als je de push-notificaties van Leviy wilt ontvangen moet je dit in de instellingen van de telefoon en/of de internet browser configureren

• In het Dashboard vind je boven in de menubalk een nieuw oranje icoon in de vorm van een tekstballon. Deze zie je alleen als je de Systeembeheerder of Backoffice Medewerker rol hebt.

• Wanneer je op dit icoon klikt kom je op een pagina met uitleg over de nieuwe functionaliteit en een aantal velden die ingevuld kunnen worden.

• Titel: Hier kan een korte titel van het bericht worden ingevuld.

• Bericht: hier kan een bericht tot 140 karakters worden ingevuld.

• Rollen: hier kan je aangeven welke rollen binnen de organisatie het bericht moeten ontvangen. Alle medewerkers met deze rol krijgen het bericht te zien.

• Groepen: hier kan je aangeven welke groepen binnen de organisatie het bericht moeten ontvangen. Alle medewerkers die toegang hebben tot deze groep krijgen het bericht te zien.

• Let op: je moet kiezen voor een bericht aan Rol(len) of voor een bericht aan Groep(en). Het kan niet beide!

• Door op “Verzenden” te klikken stuur je het bericht de organisatie in naar de gebruikers van Leviy;

• Na het versturen zal er op de betreffende telefoons een push notificatie verschijnen. Let op: een push notificatie is zichtbaar op het lock-scherm van de telefoon EN ook in het berichtencentrum van de telefoon.

• Verstuurde berichten zijn ook terug te lezen bij het notificatiescherm, welke je kunt vinden onder het bel icoon bovenin de menubalk van de Leviy app (hiervoor is wel een regelmatige synchronisatie van de app nodig, dus instrueer de gebruikers om dit regelmatig te doen).