2022

Product Nieuwsbrief - Release April
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 21 April 2022.
Dashboard (versie 9.43) en mobiele App (versie 4001.12).

Product Nieuwsbrief - Release Maart
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 15 maart 2022.
Dashboard (versie 9.42) en mobiele App (versie 4001.11).

Product Nieuwsbrief - Release Februari
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 8 februari 2022.

Dashboard (versie 9.41) en mobiele App (versie 4001.10).

2021

Product Nieuwsbrief - Release December
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 4 januari 2022.
Dashboard (versie 9.40) en mobiele App (versie 4001.9).

Product Nieuwsbrief - Release November
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 30 november 2021.
Dashboard (versie 9.39) en mobiele App (versie 4001.8).

Product Nieuwsbrief - Release Oktober
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 2 november 2021.
Dashboard (versie 9.38) en mobiele App (versie 4001.7).

Product Nieuwsbrief - Release September
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 21 september 2021.
Dashboard (versie 9.37) en mobiele App (versie 4001.6).

Product Nieuwsbrief - Release Augustus
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 16 augustus 2021.
Dashboard (versie 9.36) en mobiele App (versie 4001.5).

Product Nieuwsbrief - Extra Update - Analytics

Download de Product Nieuwsbrief met een extra update rondom Analytics.

Product Nieuwsbrief - Release Juli
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 13 juli 2021.
Dashboard (versie 9.35) en mobiele App (versie 4001.4).

Product Nieuwsbrief - Extra Update - Zvoove

Download de Product Nieuwsbrief met een extra update rondom Leviy en Zvoove.

Product Nieuwsbrief - Extra Update - Testpanel

Download de Product Nieuwsbrief met extra updates.

Product Nieuwsbrief - Release Juni

Download de Product Nieuwsbrief van de release van 8 juni 2021.

Dashboard (versie 9.34) en mobiele App (versie 4001.3).

Product Nieuwsbrief - Release Mei
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 4 mei 2021.
Dashboard (versie 9.33) en mobiele App (versie 4001.2).

Product Nieuwsbrief - Release Maart
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 29 maart 2021.
Dashboard (versie 9.32) en mobiele App (versie 4001.1).

Product Nieuwsbrief - Release Februari
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 23 februari 2021.
Dashboard (versie 9.31) en mobiele App (versie 4001.0).

Product Nieuwsbrief - Release Januari
Download de Product Nieuwsbrief van de release van 20 januari 2021.
Dashboard (versie 9.30) en mobiele App (versie 4000.0).