DKS - Analytics bord

Gewijzigd op Wed, 12 Apr 2023 om 03:18 PM

Belangrijk
Alle filters die u selecteert met de widgets of met de filterselectie hebben effect op de widgets op dat bord.

1. Overzicht

De verantwoordelijke voor de dagelijkse bediening is de Site Manager. Met dit overzicht kan een overzicht worden verkregen van de prestaties op verschillende aspecten voor een enkel Object.

2. Controles en Fouten

Dit bord geeft inzicht in gegevens die betrekking hebben op kerneigenschappen van DKS audits, zoals het totaal aantal fouten, de definities.

3. Schoonmakers en controleurs

Dit overzicht richt zich op de personen die gerelateerd zijn aan de DKS-audits: de personen die de audit in de App hebben uitgevoerd, en de personen die zijn geaudit.

4. Ruimten en ruimtesoorten

Dit is een diepe duik in de objecten: bijvoorbeeld. het bekijken van de geschiedenis van een specifieke kamer kan hier gevonden worden. Inzicht in kamercategorieën zijn relevant om bewust te worden van specifieke kamercategorieën die prestatierisico's introduceren (bijvoorbeeld we presteren niet goed op Sanitair).

Inzicht in ruimtes kan relevant zijn voor locatiemanagers of bij het bespreken van de situatie met een klant.

5. Elementen

De fouten die tijdens een DKS audit worden gevonden hebben altijd betrekking op een Element. Het vergelijken van de hoeveelheid en het type fouten in relatie tot de verschillende elementen kan een bewustwordingsproces op gang brengen en veranderingen voor het schoonmaakbedrijf opleveren. Is het dat medewerkers extra training nodig hebben, andere materialen en gereedschappen?

6. Bevindingen en opvolgingen

Dit overzicht geeft inzicht in de hoeveelheid en het type bevindingen en opvolgingen van de uitgevoerde audits.

Belangrijk
Als u niet met opvolgingen werkt, kunt u in DIT artikel lezen hoe u uw opvolgingen kunt instellen

7. Laatst uitgevoerde controles

Dit bord maakt het mogelijk om de laatste audit per klant of object te achterhalen. Het bevat ook het omgekeerde: waar zijn geen audits uitgevoerd. Het geeft zicht op dit gebrek aan interne controle en is daarmee een waardevol intern instrument om het kwaliteitszorgproces te borgen.

Belangrijk
Op elk bord bij details is het mogelijk om onderaan CSV of PDF bestand te downloaden. Door op de 3 puntjes te klikken krijg je een dropdown menu waar je kunt selecteren in welk format je het wilt downloaden.