Hoe configureer ik een standaard DKS definitie?

Gewijzigd op Fri, 15 Jul 2022 om 09:05 AM

Belangrijke informatie
Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Om de DKS digitaal uit te voeren met de App dient deze eerst geconfigureerd te worden in het Dashboard. Leviy heeft een standaard DKS ontwikkeld. In deze standaard DKS staan vooraf bepaalde ruimte categorieën en elementen. De volgende ruimte categorieën staan in een standaard DKS: Bureaukamers, Leslokalen, Sanitair en Verkeer.

Volg de onderstaande stappen om een standaard DKS toe te voegen:

1. Klik in de menubalk bovenaan op Controles & Formulieren en dan op DKS definities

2. Klik rechtsboven op Toevoegen

3. Vul de volgende informatie in:

a. Bij Titel vul je de titel van de DKS in

b. Geef aan of Aanwezigen gewenst of verplicht zijn

c. Koppel aan de juiste Objecten

- Kies je voor objecten van klanten, dan koppel je de DKS aan alle objecten van de geselecteerde klanten

- Kies je voor objecten, dan koppel je de DKS aan losse objecten

4. Klik op Toevoegen

Dit was de laatste stap, je hebt nu een standaard DKS toegevoegd.

Tip
Wil je de DKS graag op maat maken voor jouw organisatie? Dat kan! Kijk dan eens naar dit artikel. Hierin wordt uitgelegd hoe je aanpassingen kunt maken.

Uitzondering
Het is niet gebruikelijk, maar een DKS kan ook uitgevoerd worden voor een unit. Kies voor units van objecten om een DKS te koppelen aan alle units van de geselecteerde objecten of voor units om deze te koppelen aan losse units.