Zodra een controleur een DKS controle heeft afgerond en opgeslagen, is deze controle als rapport beschikbaar in het Dashboard. Ook in de App kun je de controle terugvinden. Hoe je de resultaten kunt raadplegen wordt in dit artikel uitgelegd.

Kies hieronder welke van toepassing is:

Rapport in het Dashboard bekijken

Volg de onderstaande stappen om de rapporten in het Dashboard te bekijken:

1. Navigeer via de menubalk naar het Object

2. Klik op DKS controles

3. Klik op de titel van de gewenste DKS om deze te bekijken

4. Klik in de lokale navigatie op Details om het aantal fouten per ruimte of element te bekijken

5. Klik op de titel van een ruimte onder Fouten per ruimte om de details te zien van de toegekende fouten

Tip
- Je kunt de DKS rapporten ook opzoeken/bekijken door bovenin de menubalk te klikken op Klanten of Mijn objecten en in de lijst op de juiste Klant of Object te klikken.
- Klik rechtsboven op PDF downloaden om een PDF te downloaden van de rapportage.

Rapport in de App bekijken

Volg de onderstaande stappen om de rapporten in de App te bekijken:

1. Klik op Objecten

2. Zoek het gewenste object op

3. Klik onder resultaten op Controles

4. Klik op de DKS waarvan je het resultaat wilt bekijken

Tip
Bij aandachtspunten staan de elementen waarop fouten aangemerkt zijn. Door op de plus achter de regel te klikken vouwt de regel uit en zie je in welke ruimte deze fout aangemerkt is. Je kunt bij de gemarkeerde fout ook de toelichting lezen of de foto bekijken.