Hoe verkrijg ik inzichten uit de werkprogramma’s?

Gewijzigd op Do, 6 Jun om 1:02 PM

Belangrijke informatie
Om bepaalde inzichten te bekijken is een Leviy Analytics account nodig. Deze kun je verkrijgen via jouw applicatiebeheerder, de Accountmanager van Leviy of via support@leviy.com.

In dit artikel lees je hoe je inzichten uit de gegenereerde data kan halen voor de aansturing van je medewerkers.

Voor de inzichten volg je de onderstaande stappen:

1. Ga naar het hoofdmenu en kies Schoonmaak

2. Selecteer een object

3. Ga in het linker menu naar Inzichten

4. Klik boven op het gewenste tabblad:

a. Vandaag

b. Wekelijks

c. Periodiek

d. Geschiedenis (Comming Soon)

Kies hieronder vervolgens het kopje waarover je meer wilt weten:

Vandaag

Inzicht in de dagelijkse taak definities. Er wordt enkel gekeken naar de situatie van de dagelijkse taken

voor vandaag. Elke 10 minuten wordt het bord ververst met data. Je ziet de verhouding van schoon te

maken units, met daarnaast de open, uitgevoerde en geannuleerde taak definities. Er wordt eerst een

globaal beeld getoond waar je vervolgens verder op kan inzoomen per indeling (bijv: Gebouw) en

eventueel per deel (bijv: gebouw B). Dit wordt gevolgd door een tabel met de geannuleerde taak

definities per unit. Vervolgens een tabel met de openstaande taak definities bij de units en afsluitend

een geheel overzicht waarin de data die getoond wordt ook te downloaden is naar Excel/CSV.

Wekelijks

Inzicht in de wekelijkse en tweewekelijkse (even/oneven) taak definities per status en frequentie. De

data wordt getoond van deze week en 2 weken terug. Er wordt eerst een globaal beeld getoond waar je

vervolgens verder op kan inzoomen per indeling (bijv: Gebouw) en dan eventueel nog per deel (bijv:

gebouw B). Ook is een inzicht mogelijk per taakdefinitie met dezelfde categorieën. Het wordt

weergegeven in hoeveel dagen deze nog hebben tot het perfecte uitvoermoment. Onderin staat een

geheel overzicht waarin de data die getoond wordt ook te downloaden is naar Excel/CSV.

Periodiek

Inzicht in alle periodieke taak definities. Er wordt onderscheid gemaakt in fasen/categorieën (% ten

opzichte van de gekozen frequentie):

● Voorbij het perfecte uitvoermoment > 100%

● Aankomend 67%-100%

● Over een tijdje 34%-66%

● Recent uitgevoerd 0%-33%

● Nog nooit eerder uitgevoerd

Er wordt eerst een overall beeld getoond waar je vervolgens verder op kan inzoomen per indeling (bijv:

Gebouw) en dan eventueel nog per deel (bijv: gebouw B). Ook is een inzicht mogelijk per taakdefinitie

met dezelfde categorieën. Het wordt weergegeven in hoeveel dagen deze nog hebben tot het perfecte

uitvoermoment. Onderin staat een geheel overzicht waarin de data die getoond wordt ook te

downloaden is naar Excel/CSV.