Hoe verkrijg ik inzicht in de aanwezigheidsregistratie voor een object (of unit)?

Gewijzigd op Thu, 17 Dec 2020 om 02:05 PM

Belangrijke informatie
Lukt het niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Als de gebruikers aanwezigheid hebben geregistreerd met de App, dan wil je hier inzicht in hebben. Dit inzicht krijg je in het Dashboard.

Volg hiervoor de onderstaande stappen:

1.  Navigeer via de zoekfunctie in de menubalk naar de gewenste object

2. Klik links in de lokale navigatie op Aanwezigheid gebruikers

3. In het scherm staat een overzicht door wie en waar er aankomst en vertrek is geregistreerd

Tip
- De gegevens kun je filteren door de gewenste periode in te voeren in de filtermogelijkheid rechtsboven de tabel.
- De gegevens kun je exporteren door op Downloadte klikken.
- Op deze pagina zie je een overzicht van heel het object, dus ook alle bijbehorende units. Wil je per unit een overzicht? Dan volg je de bovenstaande stappen, alleen bij stap 1 navigeer je naar de gewenste unit in plaats van het object.