Mijn app is (automatisch) uitgelogd?

Gewijzigd op Fri, 27 Jan 2023 om 10:54 AM

In het Dashboard is het mogelijk om per rol of voor de gehele organisatie aan te zetten om automatisch uit te loggen om middernacht.

Als dit is ingeschakeld en de gebruiker heeft de controles niet voor middernacht verstuurd dan zijn deze controles verloren.

Dit komt omdat de app automatisch uitlogt, waardoor alles in de app verloren gaat.

Hoe automatisch uitloggen instellen

Op rol

1. Selecteer in het bovenste menu Beheer en kies Rollen.
  2. Selecteer de rol die automatisch moet uitloggen.
  3. Klik op het potloodje aan de rechterkant.
  4. Vink het vakje aan van automatisch uitloggen 's nachts.

Op de hele organisatie

1. Selecteer in het bovenste menu Beheer en kies Instellingen.
  2. Vink het vakje aan van automatisch uitloggen 's nachts.