De tekstgrootte in de Leviy App wordt automatisch aangepast naar de grootte van de tekst van jouw device. Indien je de lettergrootte wilt veranderen kan dit via de device instellingen. Hieronder wordt uitgelegd op hoe je dit kunt doen op een iOS en op een Android device.

IOS

1. Klik op Instellingen

2. Navigeer naar Toegankelijkheid
    Let op: Gebruik je IOS 12? Klik dan eerst op Algemeen

3. Klik op Weergave en tekstgrootte

4. Kies voor Grotere tekst

5. Zet 'Grotere tekstgroottes' aan door de Togglenaar rechts te schuiven

6. De balk onderin je scherm geeft de tekstgrootte aan. Via de schuifregelaar kun je je gewenste tekstformaat instellen

Android

1. Klik op Instellingen

2. Navigeer naar Toegankelijkheid

3. Klik op Weergavegrootte

Via de schuifregelaar kun je je gewenste tekstformaat instellen

Let op
De positie van bepaalde apps op je startscherm kan hierdoor veranderen