Hoe wijzig ik een status van een unit in de App?

Gewijzigd op Fri, 08 Dec 2023 om 10:43 AM

Belangrijke informatie
Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen zijn.

Met Leviy is het mogelijk om een unit een schoonmaak status (Vuil, Te controleren, Afgerond, Vrijgegeven en Geen Status) te geven. Met deze module kun je de schoonmaak processen in bijvoorbeeld een vakantiepark, een ziekenhuis of een kantoor optimaliseren. In de verschillende rollen leg je vast welke status een gebruiker mag wijzigen. Zo kun je bijvoorbeeld vastleggen dat een schoonmaker de status alleen mag wijzigen naar Controleren en een Controleur mag de status juist weer wijzigen naar Afgerond.

Deze statussen kunnen worden geïmporteerd in Leviy en daarna worden toegewezen aan een schoonmaker en/of controleur. In dit artikel lees je hier meer over.

In de onderstaande stappen wordt toegelicht hoe je in de App de status van een unit kunt wijzigen direct vanuit de Unitslijst, maar ook vanaf de Unitpagina zelf.

Tip
- Gebruik de filters om je eigen To-Do lijst te creëren. Voor schoonmaakmedewerkers is het standaard gefilterd op 'Aan mij toegewezen' en/of gebruik de filters op schoonmaakstatus, delen en/of unit categorie.  - Ben je leidinggevende? Dan kan het handig zijn om je weergave aan te passen om de voortgang van medewerkers te monitoren. Door uit te vouwen zie je in één oogopslag wat er nog op het to do lijstje van de medewerker staat.

Status wijzigen vanuit de unitslijst

Volg de onderstaande stappen om een status van een unit aan te passen direct vanuit de unitslijst in de App.

1. Navigeer naar Units

2. Klik op de Status van de unit die je wilt wijzigen

3. Klik op de juiste status die van toepassing is:

a. Vuil

b. Te controleren

c. Afgerond

d. Vrijgegeven

e. Onbekend

4. Wijzig indien nodig ook de labels en/of opmerking.

5. Klik op Bevestig.

Status wijzigen vanaf de unitpagina

Volg de onderstaande stappen om een status van een unit aan te passen direct vanuit de unitslijst in de App.

1. Navigeer naar Units

2. Klik op de Unit waarvan je de status wilt wijzigen

3. Klik op Status wijzigen

4. Klik op de juiste status die van toepassing is:

a. Vuil

b. Te controleren

c. Afgerond

d. Vrijgegeven

e. Onbekend

5. Wijzig indien nodig ook de labels en/of opmerking.

6. Klik op Bevestig.

Tip
Rechts naast de unit titel vind je een informatie knop, hier kan je aanvullende informatie vinden over de unit, zoals Unit categorie, Deel en Unit nummer.