Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen zijn.

Met Leviy is het mogelijk om een unit een schoonmaak status (Schoonmaken, Controleren, Afgerond, Vrijgegeven en Geen Status) te geven. Met deze module kun je de schoonmaak processen in bijvoorbeeld een vakantiepark, een ziekenhuis of een kantoor optimaliseren.

Deze statussen kunnen worden geïmporteerd in Leviy en daarna worden toegewezen aan een schoonmaker en/of controleur. In dit artikel lees je hier meer over.

In de onderstaande stappen wordt toegelicht hoe je in de App de status van een unit kunt wijzigen.

Status wijzigen in de App

Volg de onderstaande stappen om een status van een unit aan te passen in de App.

1. Navigeer naar Units

2. Klik op de unit waarvan je de status wilt wijzigen

3. Ga naar Acties en klik op Status wijzigen

4. Klik op de juiste status die van toepassing is:

a. Schoonmaken

b. Controleren

c. Afgerond

d. Vrijgegeven

e. Geen Status

5. Klik op Opslaan

Tip
- In de verschillende rollen binnen een organisatie leg je vast welke status een gebruiker mag wijzigen. Zo kun je bijvoorbeeld vastleggen dat een schoonmaker de status alleen mag wijzigen naar Controleren en een Controleur mag de status juist weer wijzigen naar Afgerond.
- In het Status Wijzigen venster kun je ook de Schoonmaker, Controleur en Labels van de unit wijzigen en een opmerking toevoegen.