Belangrijke informatie
Lukt het niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.


Als er een melding is aangemaakt, dan moet deze natuurlijk ook worden opgepakt. Als je de melding oppakt, dan kun je de status wijzigen naar In Behandeling en wanneer hij is opgelost, dan naar Gesloten. Je kunt een Actie toevoegen of een melding aan iemand anders toewijzen. Graag leggen we je uit hoe je dit kunt doen.


Kies een onderwerp waar je meer over wilt weten:


Dashboard

Alle stappen in het Dashboard beginnen met de volgende stap:

1. Navigeer naar meldingen

- Alle meldingen van alle Klanten, Objecten en Units binnen jouw groep: Klik in de menubalk op Meldingen

- Navigeer in de menubalk naar de desbetreffende Klant, Object of de Unit en klik op links in de lokale navigatie op Meldingen.



Melding bewerken

Door een melding te bewerken kun je de titel, omschrijving, status, type van een melding wijzigen of toewijzen aan een medewerker. De status van een melding wijzig je als je de melding bijvoorbeeld hebt opgelost. Je kunt er ook voor kiezen om één of meerdere meldingen in één keer te sluiten, dit wordt uitgelegd bij het sluiten van meldingen in bulk.


Om een melding te wijzigen in het Dashboard volg je onderstaande stappen:

2. Klik op de titel van de melding die je wilt wijzigen

3. Klik rechtsboven op Bewerken
4. Kies het onderdeel dat je wilt wijzigen:

a. Wijzig het type melding

b. Wijzig de titel

c. Wijzig de omschrijving

d. Wijzig de gewenste status, kies uit:

- Open

- In behandeling

- Gesloten

e. Wijs de melding aan een gebruiker toe

f. Voeg een extra foto toe

5. Klik vervolgens onderaan de pagina op Opslaan

De geselecteerde melding is gewijzigd.



Actie toevoegen

Om een actie toe te voegen bij een melding volg je onderstaande stappen:

2. Klik op de titel van de melding waarbij je een actie wilt toevoegen

3. Klik rechtsboven op Actie toevoegen

- Vul de Titel in

- Vul een Omschrijving in

- Verander optioneel de Status van de melding (open, in behandeling of gesloten)

4. Klik op Opslaan


Meldingen in bulk sluiten of heropenen


2. Selecteer de regel van één of meerdere meldingen door op de regel, naast de titel, klikken 

3. Nu wordt rechtsboven, onder de filters, de knoppen Sluit en Heropenen beschikbaar

4. Wanneer je op Sluit of Heropen klikt, verschijnt er een scherm om je keuze te bevestigen

5. Klik vervolgens op Bevestig

De melding(en) zijn gesloten of heropend.

Let op
- Het sluiten van een melding in bulk kan enkel als de melding de status 'Open' heeft. Wanneer de melding de status 'In behandeling' heeft, kan dit niet.
- Het heropenen van een melding in bulk kan enkel als de melding de status 'Gesloten' heeft.


Tip
Wil je meerdere meldingen in één keer sluiten of heropenen? Door de Ctrl-toets ingedrukt te houden, kun je meerdere meldingen tegelijk selecteren. Daarna volg je dezelfde stappen zoals hierboven benoemd.



App 

Alle stappen in de App beginnen met de volgende stap:

1. Navigeer naar meldingen

- Alle meldingen van alle Klanten, Objecten en Units binnen jouw groep: Klik op Meldingen

- Meldingen van één Klant, Object of Unit: Navigeer naar KlantObject of de Unit en klik op de betreffende entiteit



Melding bewerken

Door een melding te bewerken kun je de titel, omschrijving, status, type van een melding wijzigen of toewijzen aan een medewerker. De status van een melding wijzig je als je de melding bijvoorbeeld hebt opgelost. 


Om een melding te wijzigen in de App volg je onderstaande stappen:

2. Klik op de melding die je wilt wijzigen om deze te openen

3. Kies het onderdeel dat je wilt wijzigen:

a. Wijzig het type melding

b. Wijzig de titel

c. Wijzig de omschrijving

d. Wijzig de gewenste status, kies uit:

- Open

- In behandeling

- Gesloten

e. Wijs de melding aan een gebruiker toe

4. Klik op Opslaanom de wijziging(en) op te slaan



Tip
Wil je snel meerdere meldingen sluiten? Veeg dan van links naar rechts vanuit het meldingenoverzicht over het icoon van de betreffende melding tot je een blauwe vlag krijgt. Doe dit bij alle meldingen die je wilt sluiten en klik vervolgens op synchroniseren om de wijzigingen op te slaan. Op deze manier kun je snel meerdere meldingen tegelijk bijwerken.

Actie toevoegen

Een actie toevoegen bij een melding in de app kan direct bij het aanmaken van de melding of achteraf. 

2. Klik op de titel van de melding waarbij je een actie wilt toevoegen

3. Klik rechtsboven op het tabblad Acties

4. Klik op Actie toevoegen

- Vul de Titel in

- Vul een Omschrijving in

- Voeg eventueel Foto's toe (maximaal 4)

5. Klik op Opslaanrechtsboven om de actie op te slaan

8. Klik op Opslaanom de melding op te slaan