In dit artikel wordt er vanuit gegaan dat je de rechten hebt om meldingen te maken. Heb je niet de juiste rechten? Neem dan contact op met de Systeembeheerder van jouw organisatie.

Wanneer je een ruimte wilt gaan schoonmaken, kan het voorkomen dat deze ruimte bezet is of dat je een technisch mankement ontdekt. Als dat laatste het geval is, wil je dit snel kunnen aangeven zodat dit opgelost kan worden. Hiervoor kun je binnen Leviy een melding aanmaken.

Een melding kan zowel gemaakt worden in het Dashboard als in de App. In dit artikel komen beide manieren aan bod, kies hieronder welke voor jou van toepassing is:

Dashboard

Om een melding te maken in het Dashboard volg je onderstaande stappen:

1. Ga naar de gewenste klant, object of unit

2. Klik in het linkermenu op Meldingen

3. Klik rechtsboven op de Blauwe knop (Plus)

4. Vul de gegevens van de melding in

a. Kies het Type melding

b. Vul een korte omschrijving in bij de Titel

c. Geef eventueel extra informatie bij de Omschrijving (optioneel)

d. Kies eventueel bij Toewijzen aan voor een gebruiker aan wie je de melding wilt toewijzen

e. Voeg eventueel een Afbeelding toe

f. Klik op Opslaan

App

Om een melding te maken in de App volg je de onderstaande stappen:

1. Ga naar de gewenste Klant, Object of Unit

2. Klik op de rode knop Maak melding

3. Kies het gewenste Meldingstype

4. Vul de gegevens in:

a. Vul een korte omschrijving in bij de Titel

b. Geef extra informatie bij de Omschrijving

c. Wijs eventueel de melding toe aan een gebruiker

d. Voeg eventueel een Foto toe

e. Klik op Opslaanom de melding op te slaan

Tip
Een gebruiker zal een push notificatie van de melding ontvangen, indien de melding aan deze gebruiker is toegewezen en de notificaties zijn geactiveerd in de instellingen van het device.