Hoe wijzig ik de schoonmaak status planning na het converteren?

Gewijzigd op Tue, 09 Aug 2022 om 02:36 PM

Belangrijke informatie
Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Met Leviy is het mogelijk om een unit een schoonmaakstatus (Vuil, Te controleren, Afgerond, Vrijgegeven en Geen Status) te geven. Met deze module kun je de schoonmaakprocessen in bijvoorbeeld een vakantiepark, een ziekenhuis of een kantoor optimaliseren. Deze statussen kunnen worden geïmporteerd in Leviy en worden daarna toegewezen aan een schoonmaker en/of controleur.

De planning maak je op de Geplande statussen pagina. In dit artikel lees je hier meer over. Zodra je de planning van vandaag converteert wordt deze inzichtelijk op de Units pagina en kunnen de medewerkers in de app aan de slag. Wil je na het maken van de planning nog wijzigingen maken? Volg dan de onderstaande stappen.

Wijzigingen die doorgevoerd kunnen worden zijn:

Tip
In dit artikel leggen we alle mogelijke wijzigingen afzonderlijk van elkaar uit. Het is uiteraard ook mogelijk om de Schoonmaakstatus, Labels, Schoonmaker, Controleur en/of Opmerkingen van een unit in één keer te wijzigen.

Alle wijzigingen in het Dashboard beginnen met de onderstaande twee stappen:

1. Navigeer via de menubalk naar het gewenste Object

2. Klik links in de lokale navigatie op Units

Schoonmaakstatus wijzigen

Volg de onderstaande stappen om een schoonmaakstatus van een unit te wijzigen.

3. Selecteer de unit(s) waarvoor de schoonmaakstatus moet worden aangepast

4. Klik op Acties en vervolgens Wijzig status

5. Selecteer de gewenste Status via het drop-down menu, kies uit:

a. Vuil

b. Te controleren

c. Afgerond

d. Vrijgegeven

e. Onbekend

6. Klik op Opslaan

De status van de geselecteerde unit(s) zijn gewijzigd.

Labels wijzigen

Volg de onderstaande stappen om nieuwe labels toe te voegen, om bestaande labels te verwijderen of aan te passen.

3. Selecteer de unit(s) waarvoor de labels moet worden aangepast

4. Klik op Acties en vervolgens Wijzig status

5. Selecteer de gewenste Label via het drop-down menu

6. Klik op Opslaan

Het label van de geselecteerde unit(s) zijn gewijzigd.

Let op
Het wijzigen van labels, opmerkingen of het toewijzen van een medewerker is enkel mogelijk voor units van dezelfde unit categorie.

Opmerkingen wijzigen

Volg de onderstaande stappen om een opmerking toe te voegen, te verwijderen of aan te passen.

3. Selecteer de unit(s) waarvoor de opmerkingen moet worden aangepast

4. Klik op Acties en vervolgens Wijzig status

5. Noteer bij Opmerking de gewenste tekst

6. Klik op Opslaan

De opmerking van de geselecteerde unit(s) zijn gewijzigd.

Medewerker toewijzen aan unit

Volg de onderstaande stappen om een medewerker toe te wijzen aan een unit of de toegewezen medewerker te wijzigen.

3. Selecteer de unit(s) waaraan een medewerker moet worden toegewezen

4. Klik op Acties en vervolgens Wijzig status

5. Selecteer de gewenste Schoonmaker of Controleur via het drop-down menu

6. Klik op Opslaan

De medewerker van de geselecteerde unit(s) zijn toegewezen.