Hoe kan ik de automatiseringen van de schoonmaakstatussen instellen?

Gewijzigd op Mon, 13 Feb 2023 om 04:51 PM

Belangrijke informatie
Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jou organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Met Leviy is het mogelijk om een unit een schoonmaakstatus te geven. Met deze module kun je de schoonmaakprocessen in bijvoorbeeld een vakantiepark, een ziekenhuis of een kantoor optimaliseren. Deze statussen kunnen worden geïmporteerd in Leviy en worden daarna toegewezen aan een schoonmaker en/of controleur.
In dit proces zijn twee automatiseringen mogelijk. Onderstaand vind je meer uitleg over beide automatiseringen:

• Statussen converteren
    Het is mogelijk om een planning te importeren voor een datum in de toekomst. Op de dag zelf zullen deze statussen moeten worden geconverteerd naar Unit pagina, zodat het beschikbaar is in de App. Deze automatisering zal elke dag op het gekozen tijdstip de planning converteren, dat wil zeggen: de huidige schoonmaakstatussen overschrijven met de geplande schoonmaakstatussen. De huidige schoonmaak statussen worden niet gewijzigd als er geen geplande schoonmaakstatussen zijn.
  • Statussen resetten
    Wanneer je iedere dag de schoonmaakstatussen gereset wilt hebben, bijvoorbeeld om 's ochtends met een schone lei te beginnen voordat je converteert, dan kun je gebruik maken van deze automatisering. Deze automatisering zet de huidige schoonmaakstatussen terug op 'Onbekend' en verwijdert de opmerking, tags en toegewezen medewerkers elke dag op het gekozen tijdstip.

Volg de onderstaande stappen om de automatiseringen in te stellen:

1. Ga naar het hoofdmenu en kies Schoonmaak

2. Kies een object

3. Ga in het linkermenu naar Beleid

4. Kies de automatiseringen die je wilt instellen:

a. Klik op Bewerkenbij Statussen converteren, en/of:

b. Klik op Bewerkenbij Statussen resetten

5. Kies een tijdstip en klik op Opslaan

Je hebt nu de automatiseringen van de schoonmaakstatussen ingesteld!