Hoe kan ik e-mail notificatie instellen?

Gewijzigd op Tue, 18 Jul 2023 om 11:03 AM

Belangrijke informatie
Iedere gebruiker kan zelf e-mail notificaties voor uitgevoerde Checklist-, DKS-, MKS controles, Meldingen of een ingevuld Formulier instellen.

Als gebruiker kan het waardevol zijn om direct op de hoogte te worden gesteld wanneer er een melding wordt gemaakt of wanneer er een controle is uitgevoerd. Er kan een e-mail notificatie worden gestuurd bij afronding van het volgende:

- Checklist controle

- DKS controle

- MKS controle

- Formulieren

- Meldingen

Het instellen van e-mail notificaties voor kan op de profielpagina van de gebruiker ingesteld worden. Het instellen van de e-mail notificatie kun je als gebruiker zelf doen of als Applicatiebeheerder.

Kies hieronder waar je meer over wilt weten:

Let op
- Deze notificatie e-mails worden alleen naar de gebruikers verstuurd, die via de groep, toegang hebben tot het object of de unit, waarop de controle is uitgevoerd of de melding is gemaakt. - De notificatie e-mail wordt enkel verstuurd naar een bestaand e-mailadres. Heeft de gebruiker een fictieve e-mail, dan kan deze geen e-mail notificaties ontvangen.

Tip
Vink Stuur maximaal één e-mail per dag aan als je een samenvattende e-mail wilt ontvangen in plaats van een e-mail bij iedere activiteit. Deze ontvang je om 22.00 uur in de avond.

Zelf instellen e-mail notificaties

Volg onderstaande stappen om voor jezelf e-mail notificaties in te stellen:

1. Navigeer in het Dashboard naar jouw profiel via Profiel

2. Klik op jouw Gebruikersnaam

3. a. Klik onder notificaties voor Checklist- DKS- en MKS controles op:

- Alle kies je wanneer je op de hoogte wil worden gehouden van activiteiten voor zowel klanten, objecten en units

b. Klik naast meldingen op de Toggleom de e-mail notificaties voor Meldingen aan te zetten

c. Klik op Formulieren om de e-mail notificaties voor de verschillende Formulieren aan te zetten

- Direct kies je wanneer je direct een e-mail wilt ontvangen bij een ingevuld formulier

- Samenvatting kies je wanneer je in de avond een samenvatting wilt ontvangen van de ingevulde formulieren

Instellen e-mail notificaties voor andere gebruikers

Volg onderstaande stappen om de notificatie e-mail voor andere gebruikers in te stellen:

1. Klik in de menubalk op Beheer en klik vervolgens op Gebruikers

2. Klik op naam van de gebruiker

3. a. Klik onder notificaties voor Checklist- DKS- en MKS controles op:

- Alle kies je wanneer je op de hoogte wil worden gehouden van activiteiten voor zowel klanten, objecten en units

b. Klik naast meldingen op de Toggleom de e-mail notificaties voor Meldingen aan te zetten

c. Klik op Formulieren om de e-mail notificaties voor de verschillende Formulieren aan te zetten

- Direct kies je wanneer je direct een e-mail wilt ontvangen bij een ingevuld formulier

- Samenvatting kies je wanneer je in de avond een samenvatting wilt ontvangen van de ingevulde formulieren