Waar vind ik de resultaten van een RQMS controle?

Gewijzigd op Wed, 26 Jan 2022 om 07:59 PM

Belangrijke informatie
Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Wanneer een RQMS controle is uitgevoerd zullen de resultaten beschikbaar zijn in het Dashboard.

De resultaten van een RQMS controle kun je vinden door de onderstaande stappen te volgen:

1. Navigeer naar RQMS via het hoofdmenu

2. Klik op een van de regels om het PDF rapport en de foto's van de controle te bekijken