Hoe vertaal ik een checklist definitie?

Gewijzigd op Fri, 03 Jun 2022 om 02:05 PM

Belangrijke informatie
Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen

Bij het aanmaken van een Checklist definitie, heb je de mogelijkheid om een vertaling toe te voegen.

Volg de onderstaande stappen om een vertaling toe te voegen.

1. Klik in de menubalk bovenaan op Controles & Formulieren en ga naar Checklist definities

2. Klik op de Titel van de checklist die je wilt vertalen, een pagina met eigenschappen van de checklist wordt zichtbaar

3. Klik op Vertalingen

4. Kies de gewenste taal waarin je de checklist wilt vertalen

5.Kies het onderdeel waarvoor je de vertaling wilt toevoegen:

a. Checklist definitie
b. Categorieƫn
c. Subcategorieƫn
d. Items
e. Cijferdefinities

6. Klik op Vertaling toevoegen om de vertaling toe te voegen