Hoe beheer ik elementen voor de controle definities?

Gewijzigd op Fri, 18 Jun 2021 om 08:48 AM

Belangrijke informatie
In dit artikel wordt er vanuit gegaan dat je de rechten hebt om elementen te configureren. Heb je niet de juiste rechten? Neem dan contact op met de Systeembeheerder van jouw organisatie.

Tijdens een controle worden elementen in de betreffende ruimten gecontroleerd. Dit geldt zowel voor de DKS, MKS en de RQMS controle. Als er wijzigingen zijn, is het gewenst dat deze ook in de controle definities worden aangepast. Om in de DKS controle elementen aan te passen, moet je het dit artikel lezen. Maar voor zowel de MKS en de RQMS controle lees je in dit artikel hoe je de elementen kunt beheren.

Klik hier op het onderwerp waar meer informatie over gewenst is:

Toevoegen van elementen

Volg onderstaande stappen om elementen toe te voegen:

1. Klik in de menubalk bovenaan op Beheer en dan op Elementen

2. Klik rechtsboven op de Toevoegen

3. Vul de volgende informatie in:

a. Bij Titel geef je het element een naam

b. Vink Schoon te maken aan

c. Klik op Toevoegen

Verwijderen van elementen

Volg de onderstaande stappen om elementen te verwijderen:

1. Klik in de menubalk bovenaan op Beheer en dan op Elementen

2. Vink de elementen aan welke verwijderd mogen worden

3. Klik rechtsboven op de prullenbak om de geselecteerde elementen te verwijderen

4. Bevestig de keuze door op Verwijderen te klikken