Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

In Leviy kun je aan de slag met verschillende modulen, denk hierbij aan Checklisten, DKS, Tijdsregistratie, Schoonmaakstatus & Housekeeping. In het beheer van modulen kun je zelf bepalen of je deze modulen wilt activeren voor alle objecten (en indien mogelijk units) of enkel voor specifieke objecten.

Volg de onderstaande stappen om een module te activeren:

1. Klik in de menubalk bovenaan op Beheer en vervolgens op Modules

2. Klik op de module

3. Klik op Bewerken

4. Klanten, Objecten en Units

Geef aan bij welke klanten, objecten of units de module geactiveerd mag worden;

a. Kies je voor Klanten, dan koppel je de module aan één of meerdere klanten.

b. Kies je voor Objecten van klanten, dan koppel je de module eenvoudig aan alle objecten van één of meerdere klanten.

c. Kies je voor Objecten, dan koppel je de module aan één of meerdere objecten.

d. Kies je voor Units van objecten, dan koppel je de module eenvoudig aan alle units van één of meerdere objecten.

e. Kies je voor Units, dan koppel je de module aan één of meerdere units.