Zodra een formulier is ingevuld in de App, kun je de PDF zowel in het Dashboard als de App terugvinden. Hoe je deze kunt raadplegen wordt in dit artikel uitgelegd.

Kies hieronder welke van toepassing is:

Ingevuld formulier in het Dashboard bekijken

Volg de onderstaande stappen om de reeds ingevulde formulieren in het Dashboard te bekijken.

1. Klik in de menubalk op Beheer en vervolgens op Ingevulde formulieren

2. Klik op de titel van het gewenste formulier om deze te bekijken

Tip
- Klik naast de titel op PDF of TXT om het formulier te downloaden in het gewenste bestandstype. - Het ingevulde formulier kan ook worden bekeken bij de Klant, Object of Unit, waarbij het formulier is ingevuld. Navigeer naar de klant, object of unit en klik in het linkermenu op Ingevulde formulieren

Ingevuld formulier in de App bekijken

Volg de onderstaande stappen om de ingevulde formulier in de App te bekijken.

1. Klik op het homescherm op Objecten of Units

2. Klik op het gewenste object/unit

3. Klik onder 'Resultaten' op Formulieren. Hier zie je alle resultaten op een object/unit

4. Klik op een resultaat om de PDF te bekijken