Hoe kan ik een ingevuld formulier bekijken?

Gewijzigd op Fri, 18 Nov 2022 om 03:11 PM

Zodra een formulier is ingevuld in de App, kun je de PDF zowel in het Dashboard als de App terugvinden. Hoe je deze kunt raadplegen wordt in dit artikel uitgelegd.

Kies hieronder welke van toepassing is:

Ingevuld formulier in het Dashboard bekijken

Volg de onderstaande stappen om de reeds ingevulde formulieren in het Dashboard te bekijken.

1. Klik in de menubalk op Controles & Formulieren en vervolgens op Ingevulde formulieren

2. Klik op de titel van het gewenste formulier om deze te bekijken

Tip
- Klik naast de titel op PDF of TXT om het formulier te downloaden in het gewenste bestandstype. - Gebruik de datumfilter om ingevulde formulieren van alle voorgaande maanden te bekijken of een specifieke maand. - Het ingevulde formulier kan ook worden bekeken bij de Klant, Object of Unit, waarbij het formulier is ingevuld. Navigeer naar de klant, object of unit en klik in het linkermenu op Ingevulde formulieren

Let op
- Op deze pagina is het ook mogelijk om zelf meerdere formulieren te selecteren en vervolgens bij acties te kiezen voor verwijderen.
- Daarnaast kunnen wij nu alle formulieren van een bepaalde definitie met één druk op de knop verwijderen. Deze feature bieden wij momenteel nog als een service aan. Dus is dit gewenst, neem contact met ons op.

Ingevuld formulier in de App bekijken

Volg de onderstaande stappen om de ingevulde formulier in de App te bekijken.

1. Klik op het homescherm op Klanten, Objecten of Units

2. Klik op het gewenste Klant, Object of Unit

3. Klik op Ingevulde formulieren

4. Klik op een resultaat om de PDF te bekijken