Hoe wijs ik gebruikers toe aan een bestaande groep?

Gewijzigd op Fri, 12 Aug 2022 om 10:49 AM

Belangrijke informatie
Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen zijn.

Een groep bepaalt tot welke klanten, objecten en/of units de gebruikers toegang hebben. Het is een naam voor de verzameling klanten, objecten en/of units. Volg de onderstaande stappen om gebruikers toe te wijzen aan een bestaande groep:

1. Navigeer naar Organisatie via het hoofdmenu

2. Klik in het linker menu op Groepen

3. Klik op de titel van de groep

4. Klik op Gebruikers toewijzen

5. Gebruik de zoekbalk en kies de naam van de gebruiker om deze toe te voegen

6. Klik op Opslaan

Let op
Bij het bewerken van een groep worden zowel actieve als geblokkeerde gebruikers getoond. Indien er nog geblokkeerde gebruikers gekoppeld zijn aan een groep, worden deze in het tabje 'Geblokeerd' getoond.