Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen zijn.

Een groep bepaalt tot welke klanten, objecten en/of units de gebruikers toegang hebben. Het is een naam voor de verzameling klanten, objecten en/of units. Volg de onderstaande stappen om gebruikers toe te wijzen aan een bestaande groep:

1. Navigeer in het Dashboard naar Organisatie via de App Switcher

2. Klik in het linker menu op Groepen

3. Klik op de titel van de groep

4. Klik op Gebruikers toewijzen

5. Gebruik de zoekbalk en kies de naam van de gebruiker om deze toe te voegen