Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen zijn.

Een groep bepaalt tot welke klanten, objecten en/of units de gebruikers toegang hebben. Het is een naam voor de verzameling klanten, objecten en/of units. Onderstaande stappen leggen uit hoe je een nieuwe groep aanmaakt.

1. Navigeer in het Dashboard naar Organisatie via de App Switcher

2. Klik in het linker menu op Groepen

3. Klik rechtsboven op toevoegen

4. Geef bij Titel een titel aan de groep

5. Klik op Aanmaken

Tip
Om het beheren van groepen te vergemakkelijken vind je onder het kopje 'Aandacht nodig' groepen die aandacht nodig hebben om ze functioneel te maken. Om functioneel te zijn, moet een groep op zijn minst gekoppelde klanten en toegewezen gebruikers bevatten.