Hoe schrijf ik een NFC tag?

Gewijzigd op Mon, 02 Oct 2023 om 03:38 PM

Belangrijke informatie
Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Met de Leviy App is het mogelijk om aanwezigheid te registreren door middel van NFC tags of eenvoudig te navigeren in de Leviy app. Op een NFC tag kan bijvoorbeeld een unit geprogrammeerd worden, bijvoorbeeld een bus, een huisje/cottage of een bepaalde ruimte. Volg de onderstaande stappen om de NFC tags te schrijven.

Heb jij nieuwe NFC tags nodig of ben jij benieuwd hoe jij deze technologie kan inzetten in jouw organisatie? Neem contact op met jouw klantmanager die je hier graag bij verder helpt!

NFC tags schrijven

Zorg er voor dat je de app en de NFC tags klaar hebt liggen en volg dan de onderstaande stappen:

1. Navigeer naar het betreffende object of unit in de App

2. Klik op Informatienaast de titel van het object of units

3. Klik op Schrijf NFC onderaan de pagina
4. Hou de NFC sticker tegen de NFC scanner van je telefoon aan en hou hem even vast tot je de melding 'De NFC tag is succesvol  beschreven' krijgt.

De NFC app is geschreven.

Tip
- De NFC scanner zit bij ieder toestel op een andere plek. Mocht je de exacte plek niet weten, dan kan Google je hierbij helpen.
- Krijg je een melding dat er iets mis ging tijden het schrijven? Probeer dan opnieuw de NFC tag te schrijven. Mocht je nog steeds de melding krijgen, probeer dan een andere NFC.