Release Notes ✍️ - Edition #1 2024

Gewijzigd op Tue, 05 Mar 2024 om 04:01 PM

Het is onze missie om jouw werkdag te verbeteren. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen zodat jij steeds efficiënter kan werken maar bovenal plezier hebt in wat je doet!

Hieronder vind je een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in januari 2024. Heb je feedback of wensen? Laat het ons hier weten en wie weet vertalen we binnenkort jouw feedback naar een mooie verbetering!

Algemeen

• Inzoomen op foto's - Op verschillende plekken is het mogelijk om een foto toe te voegen, bijvoorbeeld bij het aanmaken van een melding en het uitvoeren van een controle. Voor het inschatten van een technisch probleem is het soms lastig af te lezen vanaf een foto op een klein scherm. Daarom kun je nu in de app inzoomen op foto’s om deze beter te bekijken.

Schoonmaak

• Inzicht in voortgang web - Gedurende de dag is de voortgang op afstand te volgen onder Inzichten in de Schoonmaakmodule. Door real-time inzicht te hebben in het schoonmaakproces, kun je ontdekken hoe je belemmeringen voor schoonmakers kunt voorkomen door te kijken naar de redenen waarom taken werden geannuleerd. Ook is te zien welke units nog open taken hebben staan, op deze manier is het nog gemakkelijker om je team aan te sturen!

• Inzicht in voortgang app - Op het object scherm in de app is vanaf heden te zien hoeveel dagelijkse en wekelijkse taken er open staan onder het kopje “Regulier”. Zo is in één oogopslag te zien wat er nog gedaan moet worden.

• Delen filter verbeterd - Het Delen filter is opgesplitst naar een filter per indeling. In plaats van te klikken op ‘delen’, klik je voortaan op de namen van de indelingen, bijvoorbeeld ‘Verdiepingen’ of ‘Afdelingen’. Dit maakt het makkelijker te begrijpen en ook een stuk overzichtelijker!

• Voortgang dagelijks/wekelijks - Vanaf heden is te zien welke units openstaande dagelijkse of wekelijkse taken heeft. Dit staat onder iedere unit weergegeven. Zodoende kun je meteen zien welke ruimtes je nog moet schoonmaken.

• Filter op open taken - Er is een nieuwe filter toegevoegd waarmee het nu ook mogelijk is om te filteren op open dagelijkse of wekelijkse taken. Ligt de focus vandaag alleen op dagelijkse taken? Dan kun je met deze filter gemakkelijk je takenlijstje inkorten.