Release Notes ✍️ - Edition #2 2024

Gewijzigd op Tue, 06 Feb 2024 om 11:41 AM

Het is onze missie om jouw werkdag te verbeteren. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen zodat jij steeds efficiënter kan werken maar bovenal plezier hebt in wat je doet!

Hieronder vind je een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in januari 2024. Heb je feedback of wensen? Laat het ons hier weten en wie weet vertalen we binnenkort jouw feedback naar een mooie verbetering!

Algemeen

• SSO - single sign-on - Het is mogelijk om in Leviy in te loggen met een extern account, oftwel SSO - single sign-on. Dit betekent dat je een bestaand account en wachtwoord kan gebruiken, waardoor je minder verschillende inloggegevens hebt, dat is makkelijk!

Schoonmaak

• New year, new unit overzicht - Om nog meer de nadruk te leggen op openstaande taken, meldingen en controles heeft het unit overzicht een metamorfose ondergaan. Zo heeft de bovenste balk een likje lichtere verf gekregen en vind je de bijbehorende klant en object onder het info icoon.

• Kleur schoonmaakstatus - De weergave van de schoonmaakstatus en de bijbehorende informatie is ook vernieuwd. Je ziet in een oogopslag of er nog wat moet gebeuren door de kleur van de status. Deze wijzigingen zorgen niet alleen voor minder ruis, ook is de unit informatie compacter waardoor o.a. openstaande taken, meldingen en controles meer in beeld komen.

• Voortgangsindicator - In de lijst van units met reguliere taken kun je de voortgang zien van units met dagelijkse taken. Bovenin het balkje is te zien hoeveel units er in totaal zijn en bij hoeveel daarvan de dagelijkse taken al zijn afgerond, zo is duidelijk te zien dat je takenlijstje korter wordt!

• Delen filter - In de vorige release notes hebben we laten weten dat het Delen filter was aangepast voor de reguliere schoonmaak. Nu is dezelfde aanpassing gemaakt bij het units scherm en bij de periodieke taken.

Deze aanpassing houdt in dat het is opgesplitst naar een filter per indeling. In plaats van te klikken op ‘delen’, klik je voortaan op de namen van de indelingen, bijvoorbeeld ‘Verdiepingen’ of ‘Afdelingen’. Dit maakt het makkelijker te begrijpen en ook een stuk overzichtelijker!

• Gekoppeld werkprogramma - Vanaf nu is het mogelijk om vanuit een totaaloverzicht van alle units van een object te zien aan welk werkprogramma deze zijn gekoppeld. Binnenkort is het ook mogelijk om vanuit dit overzicht de werkprogramma’s te koppelen.

Meldingen

• Omschrijving meldingen - Vanaf heden wordt de omschrijving van de melding op het unit scherm getoond. De status is af te lezen aan de kleur waarbij de rood open betekend en oranje dat deze in behandeling is.

Taak definitie

• Systeem naam optioneel - Een systeem naam ingeven bij bij het configureren van een taak definitie is optioneel gemaakt.