Release Notes ✍️ - Edition #6 2024

Gewijzigd op Ma, 29 Jul om 2:33 PM

Het is onze missie om jouw werkdag te verbeteren. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen zodat jij steeds efficiënter kan werken maar bovenal plezier hebt in wat je doet!

Hieronder vind je een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in mei 2024. Heb je feedback of wensen? Laat het ons hier weten en wie weet vertalen we binnenkort jouw feedback naar een mooie verbetering!

Schoonmaak

• Gekoppelde werkprogramma's - Vanuit een werkprogramma kun je nu doorklikken naar het overzicht van de gekoppelde units. In dit overzicht vind je ook informatie zoals unit-nummers en kun je zoeken naar een werkprogramma. Dit zorgt voor een duidelijk en overzichtelijk beeld. Daarnaast hebben we de laadtijd van de pagina's verbeterd, waardoor het werken met werkprogramma’s nog eenvoudiger wordt!

• Aanpassen werkprogramma's Soms is het noodzakelijk om kleine aanpassingen aan een bestaand werkprogramma door te voeren. We hebben het daarom mogelijk gemaakt de gekoppelde units aan te passen (toevoegen en verwijderen), ook kan de titel van het werkprogramma worden aangepast.

Let op: Aanpassingen aan het werkprogramma gaan direct in. Wil je units toevoegen die in de toekomst van kracht worden? Dan adviseren we om een nieuw werkprogramma aan te maken.

• (In)actieve werkprogramma’s - We hebben het tabblad Binnenkort Actief toegevoegd dat de werkprogramma's toont waarvan de startdatum in de toekomst ligt, zodat deze gemakkelijk terug te vinden zijn. Daarnaast is het vanaf nu niet meer mogelijk om inactieve werkprogramma's te zien onder het Koppelingen tabblad en de Gekoppelde units bewerken pagina. Dit draagt allemaal bij aan het behouden van het overzicht.

Meldingen

• Weergave meldingen - De weergave van de meldingen in de App is volledig vernieuwd. Daarnaast zijn er filters toegevoegd, bijvoorbeeld op basis van delen van het gebouw of status. Hierdoor heb je de meldingen die voor jou relevant zijn direct bij de hand.

Dispensers

• SmartConnect -  Samen met MTS Euro Product werken we aan een innovatieve oplossing om inzicht te krijgen in de status van dispensers voor verbruiksproducten zoals toiletpapier, handdoekjes en zeep. Dankzij sensoren in de dispensers kan je via de App aflezen hoe vol de dispensers zijn. Zo hoef je niet langer alle dispensers handmatig te controleren!

API

• Formulieren API - Vanaf heden is een complete API voor Formulieren beschikbaar. Dit is vergelijkbaar met de opzet voor Checklist, DKS en MKS. Het is mogelijk alle uitgevoerde Formulieren op te vragen, inclusief alle velden, en ook zaken als foto’s en de PDF’s. Op deze wijze kunt u deze data integreren in uw eigen rapportages en dergelijke. Alle API documentatie is hier terug te vinden.