Getting Started | CleverClean

Gewijzigd op Thu, 30 Mar 2023 om 02:26 PM

Belangrijke informatie
Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Met CleverClean kun je jouw dagelijkse dienstverlening optimaliseren door de schoonmaaktaken direct te communiceren met de mobiele App van je medewerkers. Met behulp van slimme sensoren kan er direct worden ingespeeld op het gebouwgebruik en de actualiteit. In dit artikel vind je per onderwerp een stappenplan om CleverClean te configureren of te wijzigen:

Klant, Object & Unit configureren

Configureer in het Leviy Dashboard de Klant, het Object en de Units. In dit artikel lees je hoe je dat doet.

Labels configureren

Een unit krijgt de schoonmaakstatus Vuil wanneer hij moet worden schoongemaakt. Je kunt de schoonmaker nog extra informatie over het type schoonmaak meegeven door middel van een label. Met behulp van het aantal bewegingen zal Leviy aan de medewerker tonen welk type schoonmaak moet worden uitgevoerd, bijvoorbeeld:

- Lichte schoonmaak bij meer dan 50 bewegingen

- Gemiddelde schoonmaak bij meer dan 2500 bewegingen

- Zware schoonmaak bij meer dan 5000 bewegingen

In dit artikel lees je hoe je labels kunt configureren.

Module Schoonmaakstatus

Voor CleverClean maak je gebruik van de module Schoonmaakstatus, deze module zul je in Leviy moeten activeren voordat je dit kunt gebruiken. Lees in dit artikel lees je hoe je deze module kunt activeren.

Sensoren installeren

Als de bovenstaande stappen afgerond zijn, in de inrichting van Leviy klaar. De volgende stap is het inrichten van de sensoren. De Haltian sensoren worden geïnstalleerd via de Thingsee Installer Lite. Vraag je klantmanager om toegang te krijgen tot de Leviy Thingsee app.

Lees hier op de website van Haltian hoe je deze app kunt gebruiken.

Koppelen van de sensor aan een unit

Van jouw Klantmanager zal je toegang krijgen tot een op maat gemaakte CleverClean spreadsheet. Deze Spreadsheet heeft twee tabbladen. Op het eerste tabblad zullen we de sensoren aan de unit ID's koppelen.

Op het tabblad Sensors vul je de volgende informatie in:

1. Unit (titel)

2. Unit ID
3. Sensor ID

Tip
Met behulp van de export uit Thingsee Installer heb je in één CSV bestand alle sensor ID's. In Leviy Analytics zou je de ID's van de units als CSV kunnen exporteren.

Bepalen van het aantal bewegingen

Van jouw Klantmanager zal je toegang krijgen tot een op maat gemaakte CleverClean spreadsheet. Deze Spreadsheet heeft twee tabbladen. Op het eerste tabblad zullen we het aantal bewegingen per label bepalen.

Op het tabblad Configuration vul je per kolom de volgende informatie in:

1. Unit Categorie (titel)

2. Unit Categorie ID
3. Type Schoonmaak & aantal bewegingen per unit categorie

Tip
Wil je het aantal bewegingen later wijzigen? Dit kan ten alle tijden worden gewijzigd in deze spreadsheet en is bij de eerstvolgende QR scan aangepast.