Release Notes ✍️ - Edition #4 2023

Gewijzigd op Tue, 25 Apr 2023 om 03:40 PM

Het is onze missie om jouw werkdag te verbeteren. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen zodat jij steeds efficiënter kan werken maar bovenal plezier hebt in wat je doet!

Hieronder vind je een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases van 9 mei 2023. Heb je feedback of wensen? Laat het ons hier weten en wie weet vertalen we binnenkort jouw feedback naar een mooie verbetering!

Dashboard v9.54

• Efficiënter digitaal werkprogramma - De afgelopen tijd hebben we onderzocht hoe we de configuratie kunnen verbeteren om tot een digitaal werkprogramma te komen. Het is nu mogelijk om met groot gemak een werkprogramma voor regulier/dagelijks werk in te stellen voor een object. Slechts eenmalige instellingen volstaan, waarna de taken in de app verschijnen op de door jou gekozen dagen. Ons doel is deze functionaliteit verder uit te breiden en zijn daarvoor op zoek naar een aantal testers. Wil je graag deel uitmaken van dit test team en jouw stem laten horen? Meld je dan aan voor ons testteam om vervroegd toegang te krijgen tot dé efficiëntste oplossing voor het digitaliseren van een werkprogramma en bereid jouw schoonmaak team voor op de toekomst van schoonmaak.

App v4001.23

• Simpeler takenlijstje voor schoonmakers - Naast een efficiëntere configuratie van een werkprogramma, hebben we ook aandacht besteedt aan het versimpelen van het takenlijstje voor schoonmakers. Vanaf het Home scherm kunnen schoonmakers binnen één klik de ruimtes zien die vandaag schoongemaakt dienen te worden volgens het ingestelde werkprogramma. De taken voor vandaag kunnen per ruimte in één keer worden afgemeld. Voor het perfecte overzicht, blijven alleen de ruimtes staan welke nog openstaande taken hebben. Als vervolg hierop werken we aan de optie om te kunnen registreren wat niet uitgevoerd kon worden. Binnenkort meer hierover!
  • Werk, pauze en reistijdregistratie - Beleef de revolutie in tijdsregistratie! Vanaf nu kan je niet alleen de werk- en pauzetijden bijhouden vanaf het object overzicht, maar kan je ook moeiteloos jouw reistijd registreren en jouw geregistreerde tijden aanpassen. En dat is niet alles - je kunt nu direct starten met registreren vanaf het Home scherm! Mis deze baanbrekende nieuwe functionaliteiten niet en word een van de eersten die ze uitprobeert door je aan te melden voor ons exclusieve testteam!
  • Slimmere 'Aan mij toegewezen' filter - Het nieuwe units scherm wordt standaard gefilterd op units die toegewezen zijn aan de ingelogde gebruiker. Wanneer er niet met toewijzing op units gewerkt wordt, moest deze filter telkens uitgezet worden. Daarom staat de 'Aan mij toegewezen' filter nu alleen standaard aan voor objecten waar er met toewijzing gewerkt wordt. Daarnaast wordt de naam van de ingelogde gebruiker altijd bovenaan de lijst van toegewezen personen getoond, zodat deze waar alsnog gemakkelijk gekozen kan worden.
  • Makkelijker filters resetten - Ontdek het gemak van het resetten van filters met slechts één klik! Als de filters die je hebt gekozen op het nieuwe units scherm geen resultaten opleveren, hoef je niet meer tijd te verspillen aan het één voor één deselecteren van elke filter. In plaats daarvan kan je nu in een oogwenk alle gekozen filters resetten en meteen weer aan de slag. Bespaar kostbare tijd en ervaar het ultieme gebruiksgemak met deze fantastische nieuwe functie!