Release Notes ✍️ - Edition #7 2023

Gewijzigd op Fri, 11 Aug 2023 om 01:19 PM

Het is onze missie om jouw werkdag te verbeteren. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen zodat jij steeds efficiënter kan werken maar bovenal plezier hebt in wat je doet!

Hieronder vind je een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in de nieuwste releases van 22 augustus 2023. Heb je feedback of wensen? Laat het ons hier weten en wie weet vertalen we binnenkort jouw feedback naar een mooie verbetering!

De komende maanden werken we naar frequentere releases van ons platform. Dit geldt voor zowel de App als de Webapplicatie. Dit is ingegeven door de wens vanuit onze klanten om nieuwe mogelijkheden snel naar de eindgebruikers te kunnen krijgen, alsmede nieuwe technische mogelijkheden die dit ondersteunen. In lijn met deze aanpassing zal ook de methodiek voor de release notes worden aangepast: we zullen de vernieuwingen voortaan in een maandelijkse frequentie communiceren.

Werkprogramma's

Hoe kan ik mijn werkprogramma digitaliseren met Leviy? Dit is een prominente vraag geweest van onze klanten in de afgelopen periode. Met de bestaande functionaliteiten in Leviy kunnen we al ver tegemoetkomen aan deze wens, maar we willen meer. In de afgelopen periode zijn we daarom bezig geweest met een ontwikkeling waarmee het digitaliseren van je werkprogramma nóg eenvoudiger wordt. Meld je aan om vroegtijdig toegang te krijgen tot deze ontwikkeling en til je algehele dienstverlening hiermee naar een hoger niveau! Vers van de pers een aantal actuele toevoegingen:

• Dagen selectie - Bij het inrichten van een werkprogramma hoeven de dagen waarop een taak uitgevoerd dient te worden niet meer stuk voor stuk aangevinkt te worden, maar zijn meerdere dagen in één keer te selecteren met de opties 'Weekdagen' en 'Weekend'. Weekdagen staat standaard ingevuld, dat scheelt ook weer een klik!
  • Wekelijkse taken - Naast dagelijkse taken worden nu ook wekelijkse taken volledig ondersteund. Wekelijkse taken verschijnen elke week van maandag tot en met zondag totdat ze worden uitgevoerd of geannuleerd. In de app staan de wekelijkse taken niet zoals de dagelijkse taken standaard aangevinkt, zodat de schoonmaker deze kan aanvinken wanneer deze gedaan zijn.
  • Duidelijker overzicht - Er zijn een aantal visuele verbeteringen doorgevoerd aan het werkprogramma overzicht én inrichting, waardoor alleen de relevante taken worden getoond en de geselecteerde dagen beter af te lezen zijn. Wanneer een verkeerde taak toegevoegd is of een taak niet meer van toepassing is kan deze gemakkelijk verwijderd worden uit een werkprogramma. Zo hou je ten alle tijden een goed overzicht!
  • Redenen annuleren aangepast - Wanneer een taak niet uitgevoerd kan worden is het belangrijk hier een duidelijke registratie van te maken. In de app kan daarom bij het annuleren van één of meerdere taken gekozen worden uit een set aan vaste redenen. Op basis van verkregen feedback hebben we deze redenen iets aangescherpt zodat deze beter aansluiten op de praktijk.
  • Tweewekelijkse taken - Taken die eens in de twee weken moeten gebeuren kunnen ingesteld worden in het digitale werkprogramma. Hier kan gekozen worden voor de even weken of oneven weken. Net als de wekelijkse taken blijven de tweewekelijkse taken in de app staan totdat ze worden uitgevoerd of geannuleerd. Gebeurt dit niet binnen twee weken? Dan worden ze automatisch geannuleerd en gemarkeerd als niet uitgevoerd.
  • Meerdere keren per dag - Sommige taken moeten meerdere keren per dag bij dezelfde ruimte uitgevoerd worden, zoals bijvoorbeeld het geval is voor de schoonmaak van sanitaire ruimtes. Dit is nu ook mogelijk binnen de Schoonmaak module! Wanneer je bij de dagelijkse taken een frequentie hoger dan eens per dag kiest, is de taak meerdere keren te registreren middels de app. Per unit is bij elke taak is af te lezen hoe vaak deze al is gedaan.

Werkbonnen en taken

De werkbonnen module werkt in combinatie met een ticket of ERP systeem en is primair bedoeld om werkzaamheden te plannen, toe te wijzen en de uitvoering via de App te registreren. Naar aanleiding van feedback hebben we een aantal aanpassingen doorgevoerd:

• Schoonmakers zien alleen basis informatie van niet toegewezen opdrachten - Opdrachten van werkbonnen kunnen toegewezen worden aan medewerkers zodat deze vervolgens middels de app geregistreerd kunnen worden. Bij het ondertekenen van een werkbon is het cruciaal dat de klant alle onderliggende opdrachten kan inzien. Tegelijkertijd hebben wij uit feedback vernomen dat het niet de bedoeling is dat medewerkers de details van elkaars opdrachten kunnen inzien. Omwille hiervan is het voor gebruikers met het gebruikerstype Schoonmaker nu niet meer mogelijk om bij niet toegewezen opdrachten de toegewezen personen in te zien, de opdracht te starten en de instructies in te zien.  Meer weten over de werking van gebruikerstypes? Lees dit artikel.
  • Werkbonnen knoppen - Onder de werkbonnen knop en op elk Object scherm zijn alle geplande werkbonnen te vinden. Deze knoppen zijn verborgen voor gebruikers met de gebruikerstype Schoonmaker en worden wel getoond voor alle andere gebruikerstypes. Zodoende zien schoonmakers enkel de voor hen relevante informatie.
  • Werkbon in takenlijst - Als alle opdrachten van een werkbon zijn voltooid, dient deze ondertekend te worden. De werkbon verschijnt nu ook op het Taken scherm, zodat deze direct of op een later moment ondertekend kan worden.