Release Notes ✍️ - Edition #9 2024

Gewijzigd op Vr, 6 Sep om 3:43 PM

Het is onze missie om jouw werkdag te verbeteren. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn we continu bezig met nieuwe ontwikkelingen zodat jij steeds efficiënter kan werken maar bovenal plezier hebt in wat je doet!

Hieronder vind je een overzicht van alle verbeteringen die te vinden zijn in augustus 2024. Heb je feedback of wensen? Laat het ons hier weten en wie weet vertalen we binnenkort jouw feedback naar een mooie verbetering!

Schoonmaak

• Periodieke taken in specifieke weken - We verbeteren onze periodieke taakplanning met een nieuwe functie die het mogelijk maakt om taken binnen specifieke weken te plannen, zodat ze op tijd worden voltooid—cruciaal voor naleving van strenge protocollen in omgevingen zoals ziekenhuizen. De app zal de taak met de deadlines weergeven, en taken worden automatisch geannuleerd als ze niet binnen de aangegeven periode zijn voltooid.
  • Flexibiliteit in dagelijkse taken - We introduceren een nieuwe functie waarmee facilitair managers flexibel start- en eindtijden kunnen instellen voor het uitvoeren van dagelijkse taken van zowel gisteren als morgen, waardoor nacht- en ploegendiensten effectiever kunnen worden ondersteund. De app zal worden bijgewerkt om duidelijk weer te geven of gebruikers taken van gisteren, vandaag of morgen bekijken. Hierdoor blijven taken langer openstaan, wat invloed heeft op de annuleringslogica en analyse. Deze update is gebaseerd op klantfeedback en biedt meer controle over het plannen en voltooien van taken.

• Status werkprogramma taken op plattegrond of kaart - Gebruikers kunnen de voortgang van de werkprogramma taken direct op bouwplattegronden of een geografische kaart bekijken, wat de duidelijkheid en efficiëntie verbetert. Deze functie is toegankelijk via de optie 'Status Plattegrond' in het schoonmaakmenu en ondersteunt zowel werkprogramma’s als reguliere schoonmaakstatussen. Gebruikers kunnen eenvoudig tussen plattegronden schakelen, zoals verdiepingen en voortgangsindicatoren bekijken, alles in realtime zonder de kaartweergave te verstoren. Deze update zorgt voor een gestroomlijnde en consistente ervaring in alle schoonmaakwerkzaamheden.

Algemeen

• Updaten van units nu mogelijk via importWanneer je nieuwe units aan Leviy wilt toevoegen is dit mogelijk via een import. Units wijzigen was alleen handmatig mogelijk. Deze werkwijze gaat nu veranderen. Wanneer het unitnummer gelijk is, zal de Unittitel, Unit Categorie, QR code & Deel* worden gewijzigd.
    *Indien de kolom ‘Layout/Indelingen’ is ingevuld, dan wordt het gespecificeerde Deel voor die Indeling bij de unit als nieuwe waarheid overgenomen. Indien er geen Deel is ingevuld, zal het Deel worden verwijderd. De gehele Indelingen kolom verwijderen voorkomt dit.
  • Papier en Zeepdispensers toevoegen en verwijderen vanuit de App - Het wordt mogelijk om MTS Euro Products dispensers eenvoudig toe te voegen en te verwijderen vanaf de werkvloer via de Leviy-app. Door het scannen van een QR-code wordt de dispenser direct gekoppeld aan de juiste unit en verschijnt deze automatisch in de lijst met dispensers. Dit zorgt voor een snelle en efficiënte manier om je dispensers te beheren.

• Batch synchronisatie van units met andere systemen - De Units API is up-to-date gemaakt en voorzien van alle benodigde functionaliteiten voor een efficiënte integratie met calculatiesoftware voor schoonmaakwerkprogramma’s. Dankzij deze update wordt het mogelijk gemaakt voor partijen die calculatiesoftware ontwikkelen om eenvoudig te integreren en ervoor te zorgen dat de benodigde basisgegevens over units altijd gesynchroniseerd zijn met hun eigen masterdata.