Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jou organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Wanneer een gebruiker wordt geregistreerd, kan je kiezen om een activatielink naar het e-mailadres te versturen. Hiermee kan de gebruiker het account activeren. De activatielink is twee weken geldig. Wanneer de gebruiker niet binnen deze twee weken het account activeert, zal de activatielink verlopen.

Om een activatielink opnieuw te sturen volg je de onderstaande stappen:

1. Navigeer in het Dashboard naar Accounts via de App switcher

2. Ga in het linker menu naar Gebruikers

3. Typ in de zoekbalk de naam van de gebruiker en druk op Enter

4. Klik de gewenste gebruiker aan

5. Klik op het Menu

6. Klik op Verstuur activatielink opnieuw

7. Bevestig door op Verstuur opnieuw te klikken

De gebruiker zal een nieuwe activatielink ontvangen.

Let op
Het activeren van een account via een activatielink kan enkel bij bestaande e-mailadressen.