Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen zijn.

Een groep bepaalt tot welke klanten, objecten en/of units de gebruikers toegang hebben. Het is een naam voor de verzameling klanten, objecten en/of units. Onderstaande stappen leggen uit hoe je een groep aanmaakt en koppelt met de juiste klanten, objecten en/of units:

Groep aanmaken

1. Navigeer in de menubalk naar Beheer en kies voor Groepen

2. Klik rechtsboven op

3. Geef bij Titel een titel aan de groep

4. Klik op Toevoegen

Gebruikers toewijzen

1. Navigeer in de menubalk naar Beheer en kies voor Groepen

2. Klik op de titel van de groep

3. Klik op 'Gebruikers

4. Gebruik de zoekbalk en kies de naam van de gebruiker om deze toe te voegen

5. Klik op Opslaan.

Klanten, objecten en units koppelen

1. Navigeer in de menubalk naar Beheer en kies voor Groepen

2. Klik op de titel van de groep.

3. Klik op de Klanten koppelen, Objecten koppelen, Units koppelen

4. A. Alle

- Kies Alle klanten om alle klanten in één keer te koppelen

- Kies Alle objecten van de klanten die aan deze groep gekoppeld zijn om alle objecten van gekoppelde klanten in één keer te koppelen

- Kies Alle units van de objecten die aan deze groep gekoppeld zijn om alle units van gekoppelde objecten in één keer te koppelen
B. Individuele klanten, objecten of units
- Kies Koppel individuele klanten om een select aantal klanten te koppelen

- Kies Koppel individuele objecten om een select aantal objecten te koppelen

- Kies Koppel individuele units om een select aantal units te koppelen

5. Klik op Opslaan

Wanneer je kiest voor de eerste optie (Alle), worden nieuwe klanten, objecten en units direct gekoppeld aan deze groep als deze aangemaakt worden in Leviy. Wanneer je kiest voor de tweede optie gebeurt dit niet.