Filteren van de Dashboards

Gewijzigd op Mon, 08 Feb 2021 om 11:52 AM

Belangrijke informatie
Lukt het niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

De Boards geven een algemeen beeld van de gehele organisatie, maar soms wil je kunnen inzoomen. Dit kan op verschillende manieren.

Klik op de optie waar je meer van wilt weten:

Voor alle onderwerpen die in dit artikel worden behandeld dien je ingelogd te zijn in Leviy Analytics.

Filterpaneel

Rechts in het scherm is het filterpaneel te vinden. Hiermee kun je de gegevens die weergegeven worden in het Board filteren naar wens.

1. Navigeer rechts naar het filterpaneel

2. Ga met je muis naar het gewenste filter

3. Klik op Bewerken

4. In het pop-up menu kun je de gewenste waardes selecteren

5. Klik op Ok

Let op
- Het kan zijn dat het filterpaneel is ingeklapt en de filteropties niet zichtbaar zijn. Aan de rechterkant van het scherm vindt je. Door hierop te klikken klapt het paneel in of uit.
- Bij de filter 'Datum' is het mogelijk om te kiezen tussen een andere tijdsweergave, bijvoorbeeld jaren, maanden, kwartalen of door gebruik te maken van de kalender weergave.

Widgets

Het is ook mogelijk om een Board te filteren zonder gebruik te maken van het filterpaneel. Door te klikken op een specifiek onderdeel in de widget, verandert het Board.

1. Klik op een item in de widget

2. Het Board verandert naar het gekozen widget

Tip
Het kan voorkomen dat er conflicterende filters ontstaan. Om er zeker van te zijn dat je met een 'schone lei' begint, herstel je de filters door op  te klikken rechtsboven in het filterpaneel.