Lukt het niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

In dit artikel vind je meer informatie over hoe je het account voor Leviy Analytics kunt activeren, hoe je het wachtwoord kunt wijzigen en wat je kunt doen als je problemen hebt bij het inloggen.

Klik hieronder op het onderwerp waar je meer over te weten wilt komen:

Activeren Account

Als bekend is bij de klantmanager dat je wilt werken met Leviy Analytics, zorgen wij dat er een account wordt aangemaakt. Wanneer dit account is aangemaakt, ontvang je een e-mail (zoals hieronder) waarmee je het account kunt activeren.

Wachtwoord wijzigen

Volg de onderstaande stappen om het wachtwoord te wijzigen:

1. Ga naar https://analysis.leviy.com

2. Klik op Forget your password? Click here

3. Voer het e-mailadres in waar de herstellink naar toe gestuurd mag worden

4. Via de herstellink kan het wachtwoord worden aangepast

Problemen bij inloggen

Soms wilt het inloggen niet lukken, in deze situatie is het gewenst om de volgende onderdelen eerst te controleren:

- Gebruik je de goede link? Juiste link: https://analysis.leviy.com
- Beschikt het apparaat over een sterke 3G, 4G of WiFi verbinding?
- Zijn de gebruikersnaam en wachtwoord correct ingevoerd?

Is bovenstaande correct, maar het inloggen lukt nog steeds niet? Het probleem is vaak opgelost wanneer je het wachtwoord opnieuw instelt. Klik hiervoor op Forgot your password? Clik here

Mocht dit niet hebben geholpen, maak een support ticket aan en we helpen je graag verder!