Hoe kan ik een plattegrond toevoegen?

Gewijzigd op Mon, 22 Nov 2021 om 12:50 PM

Belangrijke informatie
Lukt het je niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollen & gebruikerstypes te lezen.

Met Leviy is het mogelijk om een unit een schoonmaakstatus (Schoonmaken, Controleren, Afgerond en Vrijgegeven) te geven. Met deze module kun je de schoonmaakprocessen in bijvoorbeeld een vakantiepark, een ziekenhuis of een kantoor digitaliseren. Met behulp van de plattegrond kun je de status van de verschillende units op een plattegrond zien.

In dit artikel vind je een stappenplan om een plattegrond toe te voegen:

Voor beide begint het met de onderstaande stap:

1. Navigeer via de menubalk naar het Object

Plattegrond uploaden

Om de plattegrond te uploaden volg je onderstaande stappen:

2. Klik in de lokale navigatie aan de linkerkant op Plattegronden

3. Klik op Toevoegen

4. Het scherm voor het toevoegen van de plattegrond wordt zichtbaar

a. Klik op Selecteren en kies de plattegrond die je wilt toevoegen

b. Vul de titel van de plattegrond in

c. Selecteer eventueel het deel, waarop de plattegrond van toepassing is

5. Klik op Opslaan

De plattegrond is nu toegevoegd.

Units markeren op de plattegrond

Om de locatie van de units te markeren op de plattegrond volg je onderstaande stappen:

2. Klik in de lokale navigatie aan de linkerkant op Units

3. Klik op de titel van de unit

4. Klik rechtsboven op Bewerken

5. Klik op Localiseren

6. Kies de locatie van de unit op de plattegrond

7. Klik op Opslaan

De unit is gemarkeerd op de plattegrond.