Belangrijke informatie
Lukt het niet om onderstaande stappen uit te voeren? Wellicht heb je dan niet de juiste rol of gebruikerstype. Neem contact op met de Applicatiebeheerder van jouw organisatie of klik hier om meer over rollenĀ & gebruikerstypes te lezen. 


In tegenstelling tot het verwijderen van klanten, objecten en/of units, kunnen deze alleen worden gedeactiveerd. Op deze manier gaat er geen informatie verloren van bijvoorbeeld de uitgevoerde controles. De inactieve klanten, objecten en/of units zijn dan niet meer zichtbaar. Daarnaast kun je op een later moment deze onderdelen weer activeren mocht dat nodig zijn.


Volg de onderstaande stappen om een klant te deactiveren:


1. Klik boven in de menubalk op Klanten

2. Klik op de regel van de klant die gedeactiveerd moet worden

De regel is nu geel gearceerd en bovenaan de tabel wordt de knop 'Acties' blauw.

3. Klik op Acties

4. Kies voor Deactiveren

5. Bovenaan de pagina verschijnt de vraag: 'Klant deactiveren?'

6. Klik op Deactiveren

De klant is gedeactiveerd.



Let op
Om een klant te deactiveren, klik je op de regel van de desbetreffende klant. Let hierbij op dat je GEEN woorden/termen aanklikt, maar de regel selecteert door op de witruimte tussen de inhoud te klikken.


Tip
De bovenstaande stappen beschrijven hoe je een klant deactiveert, ditzelfde kan ook gedaan worden voor objecten en units. Enkel stap 1 en 2 zijn hierbij anders:
- Deactiveren van objecten: Navigeer in de menubalk naar Objecten (1). Selecteer in de tabel het gewenste object dat je wilt deactiveren (2) Volg vervolgens de stappen zoals hierboven beschreven. 
- Deactiveren van units: Navigeer via de menubalk naar het bovenliggende Object, klik op de oranje knop Units (1). Selecteer in deze tabel vervolgens de gewenste units die gedeactiveerd moeten worden (2) Volg vervolgens de stappen zoals hierboven beschreven.